Page 11 of 11 FirstFirst ... 91011
Results 101 to 106 of 106

Thread: iMON VFD

  1. #101
    Join Date
    Jan 2008
    Location
    Ireland/UK
    Posts
    865
    I've never managed to get this plug in to work. In fact using the Soundgraph software it's sporadic as to if it displays anything or not. Are you saying that if I uninstall the soundgraph software it'll help? Do I need some drivers for it though?

  2. #102
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    germany
    Posts
    1,503
    Quote Originally Posted by BigMoose View Post
    Are you saying that if I uninstall the soundgraph software it'll help? Do I need some drivers for it though?
    Yes, indeed it will help. But you can try just do disable the SoundGraph iMON Software while using GB-PVR. The driver you're speaking about is the small .dll file which hast to be copying into the system32 folder.
    If i remember correctly then you could try even the newer version. Only the iMON Software shall not running, while the GB-PVR plugin is active!

  3. #103
    Join Date
    May 2007
    Location
    USA
    Posts
    76
    Quote Originally Posted by BigMoose View Post
    I've never managed to get this plug in to work. In fact using the Soundgraph software it's sporadic as to if it displays anything or not. Are you saying that if I uninstall the soundgraph software it'll help? Do I need some drivers for it though?
    I have it working on my Silverstone case. You definitely want the 3.71.... version that is supplied with the plugin and not the new one.
    PVR PC: SilverStone LC20BM, Seasonic S12-380 PSU, Biostar TF7050-M2, Athlon 64 X2 5000+,
    2GB RAM, 500GB Local Drive, 1TB NAS, PVR-500 MCE, Vista Ultimate, GBPVR 1.4.7, Popcorn A-100

  4. #104
    Join Date
    Dec 2013
    Location
    Norway
    Posts
    1

    Antec Fusion HTPC case with non-working VFD...please help!! :|

    Hi!

    I have a silver Antec Fusion (maybe v.1?)with no remote. Atleast it was not included when I bought it used.
    It is a beautiful HTPC cabinet. I am running win7 64bit and xbmc on it and everything is ok.
    Except for the fact that I am unable to make the display work...at all. It is listed as an unknown device in Device Manager.
    I have tried a few different drivers and utils that was supposed to fix the problem. But still nothing.

    It is no big deal, though.
    But if it is possible, it would've been cool to make it work.
    Therefore, I registered on this forum, hoping that you guys could help me.


    If you guys know a way to double-check the info that I provided, please tell me (serial numbers inside/outside and so on).
    I am not good at this

    (below is a pic of the VFD board. Maybe some of the info will be of some help?)

    I really hope you'll help me solve this problem.



    //Haakon

  5. #105
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    East Yorkshire, England
    Posts
    4,501
    I can't help directly, but I have found in the past if you use device manager, properties, details and select the property "hardware IDs" then cut and pastes it into google it may point you in a direction that helps. But be aware of the iffy driver sites that want you to click ads or pay!.


  6. #106
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Hamilton New Zealand
    Posts
    4,890
    Looked on antec site for drivers ?

    Do google image search to find right case ?

    I use LCD smartie have a look at the forum etc might have some info for you

    When you install drivers did you do it from device manager and select the driver from the antec site ( a quick look I see they a couple from way back but I have no idea which case you have you didn't post a pic of that)
    Last edited by stustunz; 2013-12-08 at 06:46 PM.
    Specs
    Server:Cpu-Intel i3,ATI Radeon HD 5670 ,OS-Windows 7,2gig ram. 2xHvr4400,Nova-s plus(dvb-s SD),hvr2210(dvb-t HD)
    Client:Cpu-AMD am2,Gpu-Ati HD2100 integrated ,OS-Windows 7,2gig ram
    Client:Cpu Intel 2 gig ram ,Nvidia 9400
    Client:Popcorn Hour A110
    Client:Samsung [NZ][DVB-s][2012]BD-E5900x2
    Client:Samsung [NZ][DVB-s][2013]BD-F6500

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •