Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 36

Thread: Windows Desktop Gadget support thread

  1. #11
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    UK
    Posts
    44
    I changed the constant "gDiskHeight" in npvr.js from 49 to 78 (a little more than 50%) - that now shows the disk space bar. Thanks.

  2. #12
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    USA- PA - Pittsburgh
    Posts
    31

    It won't connect from work to home

    I can access the NEWA from work, but at the same time, I can't use this gadget.

    It's not well explained how to designate the server. Do I use http://xxx.xxx.xxx.xxx or just xxx.xxx.xxx.xxx ?

    Does this work with the proxy settings for IE? If not, then it wont work for me at work.

    At home, do I use localhost for server name? This needs to be somewhere in the documentation, as this is some pretty basic stuff.

  3. #13
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Pennsylvania, USA
    Posts
    5,517
    Quote Originally Posted by raceviper13 View Post
    I can access the NEWA from work, but at the same time, I can't use this gadget.

    It's not well explained how to designate the server. Do I use http://xxx.xxx.xxx.xxx or just xxx.xxx.xxx.xxx ?

    Does this work with the proxy settings for IE? If not, then it wont work for me at work.

    At home, do I use localhost for server name? This needs to be somewhere in the documentation, as this is some pretty basic stuff.
    If you can get to NEWA you should be able to use the gadget. Do not put http:// in the site address.... just your site name

  4. #14
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    USA- PA - Pittsburgh
    Posts
    31
    I put in the IP address that I use to get to the NEWA page. xxx.xxx.xxx.xxx. I made sure the port was correct. It doesn't work. Does it use the IE proxy settings?

  5. #15
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Pennsylvania, USA
    Posts
    5,517
    Quote Originally Posted by raceviper13 View Post
    I put in the IP address that I use to get to the NEWA page. xxx.xxx.xxx.xxx. I made sure the port was correct. It doesn't work. Does it use the IE proxy settings?
    I have no idea if it honors or works with IE proxy settings.... I didn' write this. cncb wrote it. I am guessing that it does not look at IE proxy settings which would explain why in IE you can get to the web interface but the gadget doesn't seem to work.

    As for home.... on your server you can use localhost. On network machines you can use the IP of the server or the server name.

  6. #16
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Australia - Sunshine Coast
    Posts
    243
    Since upgrading to NPVR 2.6.2, the gadget does not seem to recover when the PC wakes up after sleeping.
    It just sits there saying Connecting...
    If I delete it, re-load it, and set the server, it works fine.

    Any suggestions?
    NPVR 2.6.2;Windows 7 Enterprise SP1;i5 750; 8GB mem;Geforce 210;Winfast DTV100 S, Winfast DTV Dongle Gold; 2 x Winfast DTV2000DS

  7. #17
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Pennsylvania, USA
    Posts
    5,517
    Quote Originally Posted by Nistrod View Post
    Since upgrading to NPVR 2.6.2, the gadget does not seem to recover when the PC wakes up after sleeping.
    It just sits there saying Connecting...
    If I delete it, re-load it, and set the server, it works fine.

    Any suggestions?
    Have you tried just clicking on the Connecting and seeing what happens?

  8. #18
    Join Date
    Jul 2010
    Location
    Australia - Sunshine Coast
    Posts
    243
    Yes, indeed.
    I get the flyout, but it seems to be old data.
    NPVR 2.6.2;Windows 7 Enterprise SP1;i5 750; 8GB mem;Geforce 210;Winfast DTV100 S, Winfast DTV Dongle Gold; 2 x Winfast DTV2000DS

  9. #19
    Join Date
    Jan 2013
    Location
    Canada
    Posts
    152
    Any chance of seeing a update for Windows 8 since we cant use gadgets
    Server:WHS 2011
    Flexraid 2.0u11 Tx+ 6DRUs 1PPU 2URUs (snapshot only)
    Asus P5KLP-AM EPU with E6300 + 4GB of Ram
    2x Syba SD-SATA2-2E2I 4 Chnl SATA II Card
    Mediasonic HF2-SU2S2 Pro Box 4 Bay (esata)
    Pooling: Stablebit Drivepool (10TB)(various drive sizes)

  10. #20
    Join Date
    Feb 2005
    Location
    Pennsylvania, USA
    Posts
    5,517
    Quote Originally Posted by saitoh183 View Post
    Any chance of seeing a update for Windows 8 since we cant use gadgets
    Nothing really to update since MS no longer provides a Gadget application.

    However, you can do what I did and use this non-MS gadget application that works well and does support W8.

    http://nes.bplaced.net/sidebar7.html


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •