Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Results 21 to 30 of 50

Thread: Must be Doing Something Wrong with TV Listings

  1. #21
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    25,321
    Quote Originally Posted by GWCowling323 View Post
    Don't know if the screen froze or the process froze, but I attached the log after UpdateEPG ran for approximately 3-1/2 hours.
    I'd reboot and then do the manual EPG update at this point to get that bad batch file out of the equation.

    Martin

  2. #22
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Garden City, MI 48135
    Posts
    73
    Quote Originally Posted by mvallevand View Post
    I'd reboot and then do the manual EPG update at this point to get that bad batch file out of the equation.

    Martin
    Appears that everything ran as expected this time. UpdateEPG completed in a matter of seconds. PostUpdateEPG ran without interruption. I'll try recording something this morning.
    Attached Files Attached Files

  3. #23
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    25,321
    Quote Originally Posted by GWCowling323 View Post
    Appears that everything ran as expected this time. UpdateEPG completed in a matter of seconds. PostUpdateEPG ran without interruption. I'll try recording something this morning.
    It is hard to say because these logs were grabbed before the 3am update but at least there is a NextEnd log now so I can see it ran. There should have been a line in NReocrd when the EPG was updated telling it to relaoad but perhaps it was cached. It would be worth compressing and uploading your logs again.

    Martin
    Last edited by mvallevand; 2016-10-25 at 12:06 PM.

  4. #24
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Garden City, MI 48135
    Posts
    73
    Quote Originally Posted by mvallevand View Post
    It is hard to say because these logs were grabbed before the 3am update but at least there is a NextEnd log now so I can see it ran. There should have been a line in NReocrd when the EPG was updated telling it to relaoad but perhaps it was cached. It would be worth compressing and uploading your logs again.

    Martin
    Appears that NextEnd ran and all indications are that the batch files ran, except there was no recording to apply ComSkip to. Log attached,
    Attached Files Attached Files

  5. #25
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    25,321
    It looks like you should have recordings scheduled but NRecord doesn't log anything about them. Maybe my version is different but I would expect to see them. Do you have a PostStartup.bat? If so it might be bad too because I think thread [9] is stalled in those logs.

    Martin

  6. #26
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    UK
    Posts
    2,361
    Quote Originally Posted by GWCowling323 View Post
    Appears that NextEnd ran and all indications are that the batch files ran, except there was no recording to apply ComSkip to. Log attached,
    The nrecord.log has these ...


    2016-10-25 03:03:03.880 [DEBUG][10] LoadListingsMatchingTitle(channel=7162,title=NCIS)
    2016-10-25 03:03:03.882 [DEBUG][10] - Potential episode at: 10/25/2016 8:00:00 PM
    2016-10-25 03:03:03.882 [DEBUG][10] ...check IsValid()
    2016-10-25 03:03:03.882 [DEBUG][10] ...scheduling episode

    ...

    2016-10-25 03:03:03.937 [DEBUG][10] LoadListingsMatchingTitle(channel=7162,title=Bull)
    2016-10-25 03:03:03.939 [DEBUG][10] - Potential episode at: 10/25/2016 9:00:00 PM
    2016-10-25 03:03:03.939 [DEBUG][10] ...check IsValid()
    2016-10-25 03:03:03.939 [DEBUG][10] ...scheduling episode

    ...

    2016-10-25 03:03:03.992 [DEBUG][10] LoadListingsMatchingTitle(channel=7162,title=NCIS: New Orleans)
    2016-10-25 03:03:03.994 [DEBUG][10] - Potential episode at: 10/25/2016 10:00:00 PM
    2016-10-25 03:03:03.994 [DEBUG][10] ...check IsValid()
    2016-10-25 03:03:03.994 [DEBUG][10] ...scheduling episode
    Did these record successfully?
    AMD A75, 4 Gig, 1000 Gig, Nvidia N210
    1 x Hauppauge WinTV QuadHD DVB-T2
    1 x TBS 6281 dual DVB-T2
    2 x Hauppauge Nova-t PCI

  7. #27
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    25,321
    I confirmed here that if PostStartup doesn't exit the most import thread stops and files stay Pending as reported. While NRecord is scheduling events it doesn't load them for recording, wake up etc. Because of the nature of the error fixing the batch file and restarting the service isn't good enough, a reboot will be required to clear port 8968

    Martin
    Last edited by mvallevand; 2016-10-26 at 02:08 PM.

  8. #28
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Garden City, MI 48135
    Posts
    73
    Quote Originally Posted by Graham View Post
    The nrecord.log has these ...



    Did these record successfully?
    No

  9. #29
    Join Date
    Jul 2016
    Location
    Garden City, MI 48135
    Posts
    73
    Quote Originally Posted by mvallevand View Post
    I confirmed here that if PostStartup doesn't exit the most import thread stops and files stay Pending as reported. While NRecord is scheduling events it doesn't load them for recording, wake up etc. Because of the nature of the error fixing the batch file and restarting the service isn't good enough, a reboot will be required to clear port 8968

    Martin
    Nothing worked, so I decided to byte the bullet and uninstall/reinstall NextPVR, expecting to have to redo all my settings. Great News: Got Recordings. Programs that hadn't recorded and previously still showed up as pending showed up as Failed. But, to my surprise, all my settings were still there.

    Had three batch files in "Scripts" - PostStartUp, ParallelProcessing and PostUpdateEpg which didn't keep things from running, but also didn't process ComSkip.

    Bad News in Settings: TV Listings and TV Recordings still appear on Plugins page even though I had deleted them. Genre Coloring set on Misc2 doesn't work. In Recordings "Sort" works, but "Filter" doesn't. Any way to get NextPVR back to it's virgin state?

    Next Up: Find sports to record to test NextEnd extending sports and subsequent programs. Explore NexPVR config to see what features of TV Listings and/or GuidePlus that I was interested in implementing are now built into NextPVR as someone mentioned earlier.
    Attached Files Attached Files

  10. #30
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    UK
    Posts
    2,361
    Quote Originally Posted by GWCowling323 View Post
    Any way to get NextPVR back to it's virgin state?
    Unisntall NextPVR ... then go to C:\Users\Public and delete the NPVR folder ... for completeness, you can also delete the NPVR folder in C;\Program Files or in C:\Program Files (X86)

    My advice would be to uninstall NextPVR, delete the NPVR folder in Users\Public and then re-install NextPVR and get that working and doing recordings before you start with NextEnd or Comskip or anything else. Then, change one thing at a time ... for example, do NextEnd and only NextEnd and nothing but NextEnd until NextEnd is working as you want it ... and then do, for example, Comskip.
    AMD A75, 4 Gig, 1000 Gig, Nvidia N210
    1 x Hauppauge WinTV QuadHD DVB-T2
    1 x TBS 6281 dual DVB-T2
    2 x Hauppauge Nova-t PCI

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •