Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 30 of 30

Thread: "Resume" not working

  1. #21
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Auckland New Zealand
    Posts
    156
    Like Stustnz, I thought I had the latest version of OE but I see 7.0.1 dated March 2016. I'll try this and report back.
    Win7 Enterprise, ASUS M2A-VM HDMI, AMD Athlon 64 X2 2.7GHz, ASUS 9400GT, 2GB Ram, 128Gb SSD, 500Gb HDD, 1000Gb HDD, 2000Gb external HDD Hauppauge HVR-2200, Hauppauge Nova S plus, Hauppauge HDR-4000, SiloconDust HD HomeRun Dual, 42" LG LCD. Client - Raspberry Pi 2 Panasonic 32" LCD

  2. #22
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Hamilton New Zealand
    Posts
    4,936
    Yeah but that only gets you kodi 16
    Until.you are in kodi 17 the delay in buttons is still there (Libreelec is on 17)
    Well this is the only difference I can see

    I will double check today though because I prefer the crc settings on openelec they seem to work better
    Specs
    Server:Cpu-Intel i3,ATI Radeon HD 5670 ,OS-Windows 7,2gig ram. 2xHvr4400,Nova-s plus(dvb-s SD),hvr2210(dvb-t HD)
    Client:Cpu-AMD am2,Gpu-Ati HD2100 integrated ,OS-Windows 7,2gig ram
    Client:Cpu Intel 2 gig ram ,Nvidia 9400
    Client:Popcorn Hour A110
    Client:Samsung [NZ][DVB-s][2012]BD-E5900x2
    Client:Samsung [NZ][DVB-s][2013]BD-F6500

  3. #23
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    25,407
    I don't think it is a Kodi version issue but I can't pinpoint anything specific.

    Martin

  4. #24
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Hamilton New Zealand
    Posts
    4,936
    Ok well I know the first time I tried it back when you switched to 5..... Even my laptop was slow to respond and this is not the case now
    Just my observations I have nothing to back it up
    Specs
    Server:Cpu-Intel i3,ATI Radeon HD 5670 ,OS-Windows 7,2gig ram. 2xHvr4400,Nova-s plus(dvb-s SD),hvr2210(dvb-t HD)
    Client:Cpu-AMD am2,Gpu-Ati HD2100 integrated ,OS-Windows 7,2gig ram
    Client:Cpu Intel 2 gig ram ,Nvidia 9400
    Client:Popcorn Hour A110
    Client:Samsung [NZ][DVB-s][2012]BD-E5900x2
    Client:Samsung [NZ][DVB-s][2013]BD-F6500

  5. #25
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    25,407
    I pretty much put every build through 15-18 on my laptop. I regularly test SPMC which is 16 on Android. For the purpose of this discussion I even tested OE 6.0.3 on an RPi3 with 15 and don't get the lags. That is why I say it is not conclusive.

    Martin

  6. #26
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Hamilton New Zealand
    Posts
    4,936
    Well tried again rpi3 on kodi 16 it's no where near as responsive and get lots of black screens
    Don't get any of that with kodi 17 on Libreelec, with pretty much same addons installed so I guess I will just stick with that.
    Specs
    Server:Cpu-Intel i3,ATI Radeon HD 5670 ,OS-Windows 7,2gig ram. 2xHvr4400,Nova-s plus(dvb-s SD),hvr2210(dvb-t HD)
    Client:Cpu-AMD am2,Gpu-Ati HD2100 integrated ,OS-Windows 7,2gig ram
    Client:Cpu Intel 2 gig ram ,Nvidia 9400
    Client:Popcorn Hour A110
    Client:Samsung [NZ][DVB-s][2012]BD-E5900x2
    Client:Samsung [NZ][DVB-s][2013]BD-F6500

  7. #27
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Auckland New Zealand
    Posts
    156
    I wondered if any of my addons were causing issues. In particular my keymapping 1 so I started with a fresh card and put nothing by OE 6 and X-NEWA on it. Same unresponsiveness I'm afraid. Given that Martin is quite confident that it works in Kodi 17 (and Stustnz confirms with Libreelec) I'll wait for a bit to see if OE comes out with the latest Kodi and go from there.

    In the meantime I will cope with no resume.

    Thanks for all the effort. Much appreciated
    Win7 Enterprise, ASUS M2A-VM HDMI, AMD Athlon 64 X2 2.7GHz, ASUS 9400GT, 2GB Ram, 128Gb SSD, 500Gb HDD, 1000Gb HDD, 2000Gb external HDD Hauppauge HVR-2200, Hauppauge Nova S plus, Hauppauge HDR-4000, SiloconDust HD HomeRun Dual, 42" LG LCD. Client - Raspberry Pi 2 Panasonic 32" LCD

  8. #28
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Hamilton New Zealand
    Posts
    4,936
    try loading libreelec its easy as oe and pretty much the same (more responsive than OE i reckon though)

    yeah tried disabling a few things even changed refresh rate all still 2-3 second delay on menu items

    my resume works fine though
    Specs
    Server:Cpu-Intel i3,ATI Radeon HD 5670 ,OS-Windows 7,2gig ram. 2xHvr4400,Nova-s plus(dvb-s SD),hvr2210(dvb-t HD)
    Client:Cpu-AMD am2,Gpu-Ati HD2100 integrated ,OS-Windows 7,2gig ram
    Client:Cpu Intel 2 gig ram ,Nvidia 9400
    Client:Popcorn Hour A110
    Client:Samsung [NZ][DVB-s][2012]BD-E5900x2
    Client:Samsung [NZ][DVB-s][2013]BD-F6500

  9. #29
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Auckland New Zealand
    Posts
    156
    OK will do. (probably next weekend though)

    Again, thanks for the help
    Win7 Enterprise, ASUS M2A-VM HDMI, AMD Athlon 64 X2 2.7GHz, ASUS 9400GT, 2GB Ram, 128Gb SSD, 500Gb HDD, 1000Gb HDD, 2000Gb external HDD Hauppauge HVR-2200, Hauppauge Nova S plus, Hauppauge HDR-4000, SiloconDust HD HomeRun Dual, 42" LG LCD. Client - Raspberry Pi 2 Panasonic 32" LCD

  10. #30
    Join Date
    Jul 2008
    Location
    Auckland New Zealand
    Posts
    156
    Tried Libreelec last night and it works just fine. I just have 1 issue with my key mappings (as my tv remote has no transport keys) and I'll be good to go. I'd suggest that the responsiveness is about the same as OE6 / Kodi 16 with the earlier version of X-NEWA. Libreelec / Kodi 17 / X-newa (latest) is snappy and responsive as well as "resume" working.

    So not sure what causes the issue but for me it's resolved. Thanks for all the input.
    Win7 Enterprise, ASUS M2A-VM HDMI, AMD Athlon 64 X2 2.7GHz, ASUS 9400GT, 2GB Ram, 128Gb SSD, 500Gb HDD, 1000Gb HDD, 2000Gb external HDD Hauppauge HVR-2200, Hauppauge Nova S plus, Hauppauge HDR-4000, SiloconDust HD HomeRun Dual, 42" LG LCD. Client - Raspberry Pi 2 Panasonic 32" LCD

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •