Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 25

Thread: why not come together for one complete package?

  1. #11
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    NextPVR HQ, Wellington, New Zealand
    Posts
    90,834
    Yes, I do include the dlls for Appearance Manager, News, Theater Listings, Weather, Web Cams, VA Panel, and Music Panel..
    Ah, I didnt read the list in my last reply. By "yes" I guess you meant "no"? This is a very small list of plugins.

  2. #12
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Miami, Florida
    Posts
    1,060
    Small but effective.

    After installing Plain Jane over a fresh GBPVR installation, the user has the following menu options:
    • TV Guide
    • Search Guide
    • Live TV
    • Recordings
    • Video Library
    • DVD
    • Music Library
    • FM Radio
    • Net Radio
    • Photo Library
    • News Feeds
    • Weather
    • Theater
    • Web Cams
    • Appearance
    • System


    I wouldn't be surprised if GBPVR was the most complete media program.

    Best Regards,
    Old Dog
    Learning new tricks!
    Visit Plain Jane's Collection

  3. #13
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    Florida
    Posts
    64
    Old Dog
    I'm having some other issues, so I haven't tried it out yet, but the last time I tried PlainJane the problems I was mostly having was with plugins that weren't ones you listed. If there's a plugin and I'm running plainJane and I installed some new plugin and there's a new button will it still work?
    The reason I'm asking is that I had some plugins that you didn't list and if my memory recalls correctly when I would click on the botton it would crash with the error about some object it couldn't find or something.

  4. #14
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Michigan, USA
    Posts
    3,528
    Quote Originally Posted by bone
    Old Dog
    I'm having some other issues, so I haven't tried it out yet, but the last time I tried PlainJane the problems I was mostly having was with plugins that weren't ones you listed. If there's a plugin and I'm running plainJane and I installed some new plugin and there's a new button will it still work?
    The reason I'm asking is that I had some plugins that you didn't list and if my memory recalls correctly when I would click on the botton it would crash with the error about some object it couldn't find or something.
    If you try PlainJane again, note what plugin is causing the problem and post your GBPVR.EXE.log file so Old Dog can track down the problems and determine if the errors are skin related. Not all errors are due to the skin used. Some plugins have been known to cause problems with other plugins.
    Fatman_do

    HTPC: AMD XP+2500, 512MB DDR (400) ~ Capture Device: Hauppage PVR-150
    Storage: 30GB OS & Recording, 160GB Post Processing & Archive
    Video Output: HD 32" TV via eVGA Geforce 6200le 256MB AGP DVI-HDMI cable out
    Audio Output: Turtle Beach Riviera S/PDIF Optic Output (Digital pass thru only) to Home Theater Receiver



    Moderator | Tutorials | Community Skin | CommunitySkin-SVN

  5. #15
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Sweden
    Posts
    1,237
    I would like to see one of the programmers write a plugin installation program that a WinRar ZIP SFX could run. There are not that many things that are done when a plugin is installed, so it would be a simple program.

    Then there would be 2 options.

    Run the XXXXPlugin.exe file with automatic plugin and skin installation or
    UnZip the SFX and do it all manually.
    Best Regards
    MixMan

    Antec Fusion case with Gigabyte GA-MA78GM-SH, AMD X2 4850e, 2GB RAM, AMD780G Onboard graphics. WinTV-PVR 150 MCE (With FM), Twinhan DVB-T, 750GB + 250GB HDD. Windows XP Pro SP3, MCE 2005 Remote, 29" 4:3 monitor and a 47" Philips 9603H LCD

  6. #16
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Miami, Florida
    Posts
    1,060
    Quote Originally Posted by bone
    Old Dog
    I'm having some other issues, so I haven't tried it out yet, but the last time I tried PlainJane the problems I was mostly having was with plugins that weren't ones you listed. If there's a plugin and I'm running plainJane and I installed some new plugin and there's a new button will it still work?
    The reason I'm asking is that I had some plugins that you didn't list and if my memory recalls correctly when I would click on the botton it would crash with the error about some object it couldn't find or something.
    As long as you have issues, you should keep your system as simple as possible. I suggest you stick with Blue for now.

    Best Regards,
    Old Dog
    Learning new tricks!
    Visit Plain Jane's Collection

  7. #17
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Isle of Wight, UK
    Posts
    546
    You sure you and bone aren't related in some way old dog! lol

  8. #18
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Miami, Florida
    Posts
    1,060
    Quote Originally Posted by nemulate
    You sure you and bone aren't related in some way old dog! lol
    Could be?

    Hey bone, where in Florida are you?
    Learning new tricks!
    Visit Plain Jane's Collection

  9. #19
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Isle of Wight, UK
    Posts
    546
    Maybe he's in your backyard! Did my joke go straight over your head?

  10. #20
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Miami, Florida
    Posts
    1,060
    Quote Originally Posted by nemulate
    Maybe he's in your backyard! Did my joke go straight over your head?
    At first, yes. About a minute later it hit me.
    Learning new tricks!
    Visit Plain Jane's Collection

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •