Page 13 of 13 FirstFirst ... 3111213
Results 121 to 130 of 130

Thread: Web Cams 2 - Support Thread

  1. #121
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Cambridge, ON. Canada
    Posts
    630
    Quote Originally Posted by McBainUK View Post
    Wb2?
    wb2 was a typo (been edited) was wc2, means webcam2
    Many Thanks
    Ashley

    Copyright 2015 - www.ashleygriffin.ca

  2. #122
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    UK
    Posts
    4,451
    Look at the file properties of C:\Program Files\Devnz\GBPVR\Plugins\WebCams\WebCamsPlugin2.d ll in Windows explorer to get the version.

    Quote Originally Posted by McBainUK View Post
    Wasn't an <useincrementalupdates> setting added recently which affects MVP use?
    But by this I meant added recently to GB-PVR.

    <MVPUseIncrementalUpdates>false</MVPUseIncrementalUpdates> in config.xml
    My Projects
    Programs Plugin (retired) | Volume OSD Plugin (retired) | Documentation Wiki (retired)

  3. #123
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Cambridge, ON. Canada
    Posts
    630
    Quote Originally Posted by McBainUK View Post
    WebCamsPlugin2.dll
    v3.1.0.0

    Quote Originally Posted by McBainUK View Post
    MVPUseIncrementalUpdates>false</MVPUseIncrementalUpdates>
    Turned to true, still not doing it....

    WHats also interesting is the "Refresh" option doesnt work either!
    Last edited by SFX Group; 2009-07-17 at 10:53 AM.
    Many Thanks
    Ashley

    Copyright 2015 - www.ashleygriffin.ca

  4. #124
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    UK
    Posts
    4,451
    I have an MVP in a cupboard. Will dust it off next week and get back to you. Unless any other MVP users have any ideas?
    My Projects
    Programs Plugin (retired) | Volume OSD Plugin (retired) | Documentation Wiki (retired)

  5. #125
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    Cambridge, ON. Canada
    Posts
    630
    Quote Originally Posted by McBainUK View Post
    I have an MVP in a cupboard. Will dust it off next week and get back to you. Unless any other MVP users have any ideas?
    This has to be a GBPVR thing, ive been using 3.1.0.0 for a long time (file is dated November 2007 on my system), however so your aware in my setup the plug DIR is WebCams (from the orginal version).

    Also the cams i am pulling do not have image extentions (end in something like "camera=1"
    Many Thanks
    Ashley

    Copyright 2015 - www.ashleygriffin.ca

  6. #126
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Middle of Canada
    Posts
    187
    ..also 3.1.0.0 here.

    I originally had incrementalupdates as false , but the other day I tried setting it to true. Same difference.

    I dont imagine the MVP needs a full reboot for this ? I just changed it in the config, so GBPVR did the auto restart of the recording service.

    edit: just checked on my webcam links, 2 of them that I have been focusing on mainly.. are both .jpg images.
    Last edited by Dave72; 2009-07-17 at 03:43 PM.

  7. #127
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Aberdeen, Scotland
    Posts
    6
    Have we found a solution to this yet ?

  8. #128
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    UK
    Posts
    4,451
    Can you remind me of the problem(s) you're having Ken555?
    My Projects
    Programs Plugin (retired) | Volume OSD Plugin (retired) | Documentation Wiki (retired)

  9. #129
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    New Zealand
    Posts
    2
    sorry for being a complete n00b, but where do i find the plugin files to add Webcams to nextpvr?

    Cheers

  10. #130
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    NextPVR HQ, Wellington, New Zealand
    Posts
    84,540
    I think this addon was only for the old (now-retired) GB-PVR application, so you're probably out of luck on this one. Sorry!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •