Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Results 31 to 40 of 40

Thread: Loading mvpmc

  1. #31
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    4

    Smile

    Quote Originally Posted by mvallevand View Post
    It isn't specific but it means that your mvpmc share on 192.168.1.100 is not supporting guest access right now.

    Martin
    is this better? it is showing the contents of the dongle.bin.config file that I created on my vista share of c:/mvpmc

    # mount.cifs //192.168.1.108/mvpmc /etc/mvpmc -o username=guest,ro
    Password:
    # ls -lt /etc/dongle.config
    -rw------- 1 root root 0 Dec 31 18:00 /etc/dongle.config
    # ls -lt /etc/tftp.config
    -rw-r--r-- 1 root root 41 Dec 31 18:00 /etc/tftp.config
    # ls /etc/mvpmc
    dongle.bin.config
    # cat /etc/mvpmc/dongle.bin.config
    mvpmc --startup emulate --emulate ? &
    #

  2. #32
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    27,716
    That looks ok, is cat /etc/tftp.config the correct IP for your GBPVR server? If not you need to load the Hauppauge software.

    Martin

  3. #33
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    4
    Quote Originally Posted by mvallevand View Post
    That looks ok, is cat /etc/tftp.config the correct IP for your GBPVR server? If not you need to load the Hauppauge software.

    Martin
    it is now.

  4. #34
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    27,716
    Quote Originally Posted by kerry6 View Post
    it is now.
    So what is the problem?

    Martin

  5. #35
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    4
    Quote Originally Posted by mvallevand View Post
    That looks ok, is cat /etc/tftp.config the correct IP for your GBPVR server? If not you need to load the Hauppauge software.

    Martin
    the config is now working great and booting in emulation mode. gonna play tomorrow with other config files, and shares. thanks alot.

  6. #36
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Gent - Belgium
    Posts
    204

    Question 1.3.7 does not start in emulation mode

    Hi,

    To startup in emulation mode, I've been using this line in my dongle.bin.config for a long time:
    mvpmc -c 192.168.0.111 --startup emulate --emulate 192.168.0.111 &

    Today, I've upgraded to 1.3.7 and removed the mvpmc share and tried this line in my config.xml
    <MvpmcStartupConfig>mvpmc -c 192.168.0.111 --startup emulate --emulate 192.168.0.111 &amp;</MvpmcStartupConfig>

    Now my mvp is still loading mvpmc but mvpmc does not start in emulation mode anymore. I've tried the default <MvpmcStartupConfig> line, but no result. I also tried removing "amp;" but that seems to be needeed, because if not present, the recordingservice is not even starting.

    Am I overlooking something?

  7. #37
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    27,716
    Are you using the required new dongle too? http://forums.nextpvr.com/showthread.php?t=38574

    Martin

  8. #38
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Gent - Belgium
    Posts
    204
    No, I was not, but now I do. Works great ! Thanks !

  9. #39
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Herndon, VA
    Posts
    50

    I got this working

    And it works great, but after powering off and powering back on the MVP goes blank for over a minute before coming up. Is this normal?

    Thanks.

    DJHorv
    GBPVR on PIV 2.8 Gig Dual Core
    Windows XP SP3
    2GB RAM
    3 MediaMVP frontend

  10. #40
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    27,716
    From a true power off (unplugged state) it can take longer to load mvpmc because the dongle is bigger but you should see the MVP start loading mvpmc after about 15 seconds. One minute to get to emulation mode seems longer than it should be but it is also network related. The new method is slower because it is the third method the dongle tries.

    If you do a power on just with the remote it should only be 5-10 seconds before you are fully functional.

    Martin

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •