Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 26 of 26

Thread: Community Skin - new version

  1. #21
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Michigan, USA
    Posts
    3,528
    Ok guys the first working copy of the Xrecord Suite is posted. I am sure there needs to be some visual enhancements and such, so if you spot something, describe it and maybe post a screen shot to help me out.

    ...Cross your fingers and hope it works out for you guys.
    Fatman_do

    HTPC: AMD XP+2500, 512MB DDR (400) ~ Capture Device: Hauppage PVR-150
    Storage: 30GB OS & Recording, 160GB Post Processing & Archive
    Video Output: HD 32" TV via eVGA Geforce 6200le 256MB AGP DVI-HDMI cable out
    Audio Output: Turtle Beach Riviera S/PDIF Optic Output (Digital pass thru only) to Home Theater Receiver



    Moderator | Tutorials | Community Skin | CommunitySkin-SVN

  2. #22
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Lancashire, England
    Posts
    299
    I tried XRecord as that's what I mainly use for "Recordings". Attached is a screengrab of the screen, as you can see there are some red "X" and the menu text is small and blurred (I assume because it's small and bold).

    Thank's for all your efforts on the skin, any help appreciated

  3. #23
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Michigan, USA
    Posts
    3,528
    Re-Install the 3.1.1 download and let it overwrite your theme. I don't get those X's and my text is much larger.

    There were some changes to the "legacy" baseskin.xml files in the latest Skinplugin update, and the MCE2 ones are included in the skin update.
    Fatman_do

    HTPC: AMD XP+2500, 512MB DDR (400) ~ Capture Device: Hauppage PVR-150
    Storage: 30GB OS & Recording, 160GB Post Processing & Archive
    Video Output: HD 32" TV via eVGA Geforce 6200le 256MB AGP DVI-HDMI cable out
    Audio Output: Turtle Beach Riviera S/PDIF Optic Output (Digital pass thru only) to Home Theater Receiver



    Moderator | Tutorials | Community Skin | CommunitySkin-SVN

  4. #24
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Lancashire, England
    Posts
    299
    I reinstalled the 3.1.1 download (the 28Mb file) and then the "community.exe" installer which asked to overwrite current theme so I did. This has fixed the font sizes but I still have the red "x" symbols down the left side.

    Any ideas?

  5. #25
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Michigan, USA
    Posts
    3,528
    Can you post your logs?
    Fatman_do

    HTPC: AMD XP+2500, 512MB DDR (400) ~ Capture Device: Hauppage PVR-150
    Storage: 30GB OS & Recording, 160GB Post Processing & Archive
    Video Output: HD 32" TV via eVGA Geforce 6200le 256MB AGP DVI-HDMI cable out
    Audio Output: Turtle Beach Riviera S/PDIF Optic Output (Digital pass thru only) to Home Theater Receiver



    Moderator | Tutorials | Community Skin | CommunitySkin-SVN

  6. #26
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    Lancashire, England
    Posts
    299
    Logs attached - thanks again

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •