Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 17

Thread: Does ProgramImageTool work nowadays

  1. #1
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Sweden
    Posts
    1,237

    Does ProgramImageTool work nowadays

    I haven't tried PIT for a while. It used to work, but now it crashes.
    Is it still working for anyone?
    Best Regards
    MixMan

    Antec Fusion case with Gigabyte GA-MA78GM-SH, AMD X2 4850e, 2GB RAM, AMD780G Onboard graphics. WinTV-PVR 150 MCE (With FM), Twinhan DVB-T, 750GB + 250GB HDD. Windows XP Pro SP3, MCE 2005 Remote, 29" 4:3 monitor and a 47" Philips 9603H LCD

  2. #2
    Join Date
    May 2006
    Location
    St. Catharines, Ontario, Canada
    Posts
    824
    Seems to still be working for me.
    Do you get any output from the program at all? Or does it crash right away?
    ----------------------
    PVRX2 1.3.11
    Shuttle SG33G5 Case
    Core2Duo E8400 3Ghz -- 4 GB RAM
    Hauppauge PVR-150
    Adaptec AVC-3610 Dual Tuner
    Onboard Intel GMA 3100 through HDMI -- 500GB
    37" Westinghouse LCD (1920 x 1080p)

    Projects
    Program Image Tool

  3. #3
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Sweden
    Posts
    1,237
    Hi

    It crashes immediatly after start, so there is no clue to why it crashes.
    I have the program in the GBPVR InstalDir.....as it used to be.
    Best Regards
    MixMan

    Antec Fusion case with Gigabyte GA-MA78GM-SH, AMD X2 4850e, 2GB RAM, AMD780G Onboard graphics. WinTV-PVR 150 MCE (With FM), Twinhan DVB-T, 750GB + 250GB HDD. Windows XP Pro SP3, MCE 2005 Remote, 29" 4:3 monitor and a 47" Philips 9603H LCD

  4. #4
    Join Date
    May 2006
    Location
    St. Catharines, Ontario, Canada
    Posts
    824
    Yeah, nothing has changed in the program itself. And I ran a test from commandline here and everything was working fine.
    Sorry...
    ----------------------
    PVRX2 1.3.11
    Shuttle SG33G5 Case
    Core2Duo E8400 3Ghz -- 4 GB RAM
    Hauppauge PVR-150
    Adaptec AVC-3610 Dual Tuner
    Onboard Intel GMA 3100 through HDMI -- 500GB
    37" Westinghouse LCD (1920 x 1080p)

    Projects
    Program Image Tool

  5. #5
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Sweden
    Posts
    1,237
    I found out why it crashed.
    CommonGBPVRUtilities.dll wiss missing in the GBPVR InstallDir.
    I cleaned out DLLs and move the to /Plugins/common, where DLLs should be.
    I couldn't imagine that utulities had dependancies to that DLL.
    Sorry for bothering you.
    Best Regards
    MixMan

    Antec Fusion case with Gigabyte GA-MA78GM-SH, AMD X2 4850e, 2GB RAM, AMD780G Onboard graphics. WinTV-PVR 150 MCE (With FM), Twinhan DVB-T, 750GB + 250GB HDD. Windows XP Pro SP3, MCE 2005 Remote, 29" 4:3 monitor and a 47" Philips 9603H LCD

  6. #6
    Join Date
    May 2006
    Location
    St. Catharines, Ontario, Canada
    Posts
    824
    No problem, glad you got it working again.
    ----------------------
    PVRX2 1.3.11
    Shuttle SG33G5 Case
    Core2Duo E8400 3Ghz -- 4 GB RAM
    Hauppauge PVR-150
    Adaptec AVC-3610 Dual Tuner
    Onboard Intel GMA 3100 through HDMI -- 500GB
    37" Westinghouse LCD (1920 x 1080p)

    Projects
    Program Image Tool

  7. #7
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Sweden
    Posts
    1,237
    Is it possible to specify the directory name, to where the images shall be stored?
    Best Regards
    MixMan

    Antec Fusion case with Gigabyte GA-MA78GM-SH, AMD X2 4850e, 2GB RAM, AMD780G Onboard graphics. WinTV-PVR 150 MCE (With FM), Twinhan DVB-T, 750GB + 250GB HDD. Windows XP Pro SP3, MCE 2005 Remote, 29" 4:3 monitor and a 47" Philips 9603H LCD

  8. #8
    Join Date
    May 2006
    Location
    St. Catharines, Ontario, Canada
    Posts
    824
    No, I never added an option to do so. It was written initially for use with the TVListings plugin which looked in the media/art/ folder in your gbpvr install directory.
    If you are running this from a batch file (ie. PostProcessing.bat) then you could move the picture after ProgramImageTool has ran.
    ----------------------
    PVRX2 1.3.11
    Shuttle SG33G5 Case
    Core2Duo E8400 3Ghz -- 4 GB RAM
    Hauppauge PVR-150
    Adaptec AVC-3610 Dual Tuner
    Onboard Intel GMA 3100 through HDMI -- 500GB
    37" Westinghouse LCD (1920 x 1080p)

    Projects
    Program Image Tool

  9. #9
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    HK - Pal I
    Posts
    3,437
    Just to note that I had an issue with this too and ProgramImageTool Needs CommonGBPVRUtilities.dll to be in the GBPVR Root Dir.

    Ta!

    k.

    Updated the WIKI to reflect this

    http://gbpvr.com/pmwiki/pmwiki.php/U...ogramImageTool
    Last edited by jksmurf; 2009-04-07 at 10:57 PM.
    ASUS STRIX X470-F AMD 2700x 4GHz | Win10Prox64 | 32GB | NVIDIA GEforce GT1030 Fanless | WinTV DMB-TH | WinTV HVR-1280 | Hauppauge Colossus | Various HD's | AC86U | USB-UIRT | PCH-A110 | RPi2 | Sony Bravia LCD X9000F Android TV |. Frustrated that NextPVR is not working? Take a moment and consider this and this and this and this and this and this. Credit where credit's due; for one guy (with a wife and two kids), most problems are solved outrageously quickly. Patience.

  10. #10
    Join Date
    Jul 2005
    Posts
    439
    am using ProgrammeImageTool, but it seems to fail in getting images. More often, it does not get any images. When I think it's not getting any images, a recording comes up with an image.

    Are the sources still updated for PIT?
    Win XP Pro SP 2
    ASUS P5k-PRO Dual Core 3.0 GHZ with 4GB RAM
    1 Seagate 150 GB SATA HD
    1 Seagate 1TB SATA HD
    1 Seagate 750 GB SATA HD
    1 Hauppauge PVR500MCE
    2 MVP (2 Wired / 1 Wireless via 2 Linksys WRT54G routers)
    1 dead MVP (searching for replacement)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •