Page 2 of 6 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 55

Thread: Cinema Plugin v7.3 - now with Google Movies!

  1. #11
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Sweden
    Posts
    604
    I opened google.com/movies and I can only search city (or zip) in US.
    So I guess I will have to wait a while before I try this version of the plugin as it is too expensive to go to US for a Movie night.
    GBPVR PC: Win7 ult x64 / Intel P Duo / 2 gb RAM / Asus Extreme Radeon HD3450 HDTV
    Video: Sony 40'' LCD TV
    Plugins: MovieWiz, MLpanel, Videos library, Music Spot, WebRadio - and skin: Community WS
    _____________________________________________
    XML is like kids. They start small and cute. Then they grow.

  2. #12
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Las Vegas NV
    Posts
    43

    Problem with updater

    I finally found where Vista writes its problem reports. So when the updater runs, it just crashes and here is what the report says:

    Product
    International Cinema Listings Updater

    Problem
    Stopped working

    Date
    1/27/2009 9:27 PM

    Status
    Not Reported

    Description
    Stopped working

    Problem signature
    Problem Event Name: CLR20r3
    Problem Signature 01: CZZCWS00PVQ3ORL4IWUPTQGB4I1STUGH
    Problem Signature 02: 7.2.0.24306
    Problem Signature 03: 497f0c65
    Problem Signature 04: InternationalCinemaListingsUpdater
    Problem Signature 05: 7.2.0.24306
    Problem Signature 06: 497f0c65
    Problem Signature 07: 3
    Problem Signature 08: 6
    Problem Signature 09: System.BadImageFormatException
    OS Version: 6.0.6001.2.1.0.768.3
    Locale ID: 1033


    I am running Vista Home Premium SP1.

  3. #13
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    UK
    Posts
    4,451
    Quote Originally Posted by scb147 View Post
    Hmmm, I am getting this for the posters:
    Code:
    01/27/2009 11:20:49 AM    IMDB Grabber - Found film: 'Bride Wars'
    01/27/2009 11:20:49 AM    Attempting to fill film details gaps for film: 'Bride Wars'
    01/27/2009 11:20:49 AM    Downloading image ''
    01/27/2009 11:20:49 AM    Download failed! Invalid URI: The URI is empty.
    Here I'm getting some posters and not others, is it the same for you?
    My Projects
    Programs Plugin (retired) | Volume OSD Plugin (retired) | Documentation Wiki (retired)

  4. #14
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    UK
    Posts
    4,451
    Quote Originally Posted by 7ore View Post
    I opened google.com/movies and I can only search city (or zip) in US.
    So I guess I will have to wait a while before I try this version of the plugin as it is too expensive to go to US for a Movie night.
    It says "US city or zip" but actually you can put anything in and try it. eg Paris or London.

    Having said that, I tried Stockholm and got no results, looks like Sweden (currently) isn't on the Google Movies list.
    My Projects
    Programs Plugin (retired) | Volume OSD Plugin (retired) | Documentation Wiki (retired)

  5. #15
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    UK
    Posts
    4,451
    Quote Originally Posted by mrxtc89117 View Post
    I am running Vista Home Premium SP1.
    Is this the 64bit edition? If so, there are lots of google hits on the "badimageformat" error, and I might able to send you a test build if you PM me your email address.
    My Projects
    Programs Plugin (retired) | Volume OSD Plugin (retired) | Documentation Wiki (retired)

  6. #16
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Pennsylvania, USA
    Posts
    809
    Quote Originally Posted by McBainUK View Post
    Here I'm getting some posters and not others, is it the same for you?
    I'm not getting any of the posters... I get the same error as mentioned for every film.

  7. #17
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Sweden
    Posts
    604
    Quote Originally Posted by McBainUK View Post
    It says "US city or zip" but actually you can put anything in and try it. eg Paris or London.

    Having said that, I tried Stockholm and got no results, looks like Sweden (currently) isn't on the Google Movies list.
    Hehe, I said so, didn't I?
    Of course I tried with my closest town in both English and Swedish...

    But the old one still works nicely, so it's no "Cow on the ice" (An old Swedish saying).
    GBPVR PC: Win7 ult x64 / Intel P Duo / 2 gb RAM / Asus Extreme Radeon HD3450 HDTV
    Video: Sony 40'' LCD TV
    Plugins: MovieWiz, MLpanel, Videos library, Music Spot, WebRadio - and skin: Community WS
    _____________________________________________
    XML is like kids. They start small and cute. Then they grow.

  8. #18
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Las Vegas NV
    Posts
    43
    It is Vista Home Premium so the OS and system drivers are 64 bit but I run some 32 bit programs. The badimageformat error says the 32 bit program is trying to access 64 bit drivers.

    I'll PM you my email. Thanks

  9. #19
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    London
    Posts
    3,258
    One problem that i have been having for a while (before 7.3) is that i can no longer get the cimema name to appear in the plugin. there is just a empty box where the cimema name should be. this =applies to blue,slick, cs3 and mayhem3 skins.

    i have tried cinemas clapic and wancin

    (and yeh, I am also not getting poster images)
    Code:
    The log file in the standard log folder has repeated errors saying
    2009-01-29 20:13:44.944	VERBOSE	[3]	AWizScraper:   Constructor-   WizUtilities/ScraperDebugLogging: False
    2009-01-29 20:13:54.335	VERBOSE	[3]	AWizScraper:   filterShowName()- Title: Frost Nixon
    2009-01-29 20:13:54.335	VERBOSE	[3]	AWizScraper:   filterShowName()- Returns: Frost Nixon
    2009-01-29 20:13:54.335	VERBOSE	[3]	HttpInfoGrabber: ProcessHttpRequest()- http://www.imdb.com/find?s=tt;q=Frost+Nixon
    2009-01-29 20:13:56.238	VERBOSE	[3]	HttpInfoGrabber: ProcessHttpRequest()- http://www.imdb.com/title/tt0870111/
    2009-01-29 20:13:57.284	INFO	[3]	ImdbScraper:   ProcessDetailHtml()- Unable to locate H5 nodes: <div class="info">
     
    </div>
    2009-01-29 20:13:57.299	VERBOSE	[3]	HttpInfoGrabber: ProcessHttpRequest()- http://www.imdb.com/rg/action-box-ti...8448/tt0870111
    2009-01-29 20:13:59.421	VERBOSE	[3]	HttpInfoGrabber: ProcessHttpRequest()- http://www.imdb.com
    2009-01-29 20:14:00.154	INFO	[3]	ImdbScraper:   ProcessDetailHtml()- Unable to locate TITLE node
    2009-01-29 20:14:00.154	INFO	[3]	ImdbScraper:   ProcessDetailHtml()- Unable to locate CAST node
    2009-01-29 20:14:00.154	INFO	[3]	ImdbScraper:   ProcessDetailHtml()- Unable to locate USER RATING node
    2
    the logs and xml from the plugin log folder are attached.
    “If this is the way Queen Victoria treats her prisoners, she doesn't deserve to have any.”

  10. #20
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    St. Johns, Florida USA
    Posts
    2,444
    What version of the WizWebHelper.DLL do you have? You might insure you have the most current version. When I lookup "Frost Nixon" I get a hit.
    NPVR Server: Win10 / AMD Phenom II X4 965 / 8gRAM / ATI Radeon 7700 Series / Hauppauge 2250
    Misc: HDHR Prime, rPI LibreElec & Amazon FireStick Kodi clients

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •