Page 6 of 6 FirstFirst ... 456
Results 51 to 55 of 55

Thread: Cinema Plugin v7.3 - now with Google Movies!

  1. #51
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Ireland
    Posts
    214
    Hi,

    Seems like Google movies does not yet support Ireland, so I hope you will continue to support EasyCinema.

    Cheers,

    Dan.
    AMD Sempron 3000, XP Home SP3, Maxtor 200GB SATA, 512MB, PVR-150, NOVA-T-500, ATI 9550, Silverstone LC13

  2. #52
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    UK
    Posts
    4,451
    No plans to drop EasyCinema. Although I have noticed that strangely they've been dropping some cinemas from their listings lately - including my home town.
    My Projects
    Programs Plugin (retired) | Volume OSD Plugin (retired) | Documentation Wiki (retired)

  3. #53
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    nr Brighton, UK
    Posts
    713
    Quote Originally Posted by McBainUK View Post
    Have you got "use IMDB lookup" on? (check box on the IMDB lookup tab in the config app).
    Sorry for the late response:

    Thank you for the help. Yes IMDB is checked, and all listings seem to be coming through fine now - although now there are no trailers being downloaded...
    - Silent client PVR: HDPlex HS.1 aluminium fanless case / Thin-ITX ASRock H81TM-ITX motherboard / Intel Celeron 1850T CPU / 4GB RAM / 120GB SSD / TBS6982 DBS-S2 dual-tuner card / Win10+nPVR+Plex Media Player feeding LG OLED55B6V + Anthem MRX510 AV Receiver / PMC GB1 / B&W / REL speakers.
    - Noisy NAS: Xeon / Intel mobo / 16GB RAM / FreeNAS + Ubuntu VMs on VMware ESXi + 12TB RAID
    running Plex Media Server


  4. #54
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    UK
    Posts
    4,451
    Quote Originally Posted by liteswap View Post
    all listings seem to be coming through fine now - although now there are no trailers being downloaded...
    Is this with v8.0.5?
    My Projects
    Programs Plugin (retired) | Volume OSD Plugin (retired) | Documentation Wiki (retired)

  5. #55
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    nr Brighton, UK
    Posts
    713
    Ah - problem now resolved by application of a little brainpower - and the new software. We have trailers, the lot. Thanks McBain!
    - Silent client PVR: HDPlex HS.1 aluminium fanless case / Thin-ITX ASRock H81TM-ITX motherboard / Intel Celeron 1850T CPU / 4GB RAM / 120GB SSD / TBS6982 DBS-S2 dual-tuner card / Win10+nPVR+Plex Media Player feeding LG OLED55B6V + Anthem MRX510 AV Receiver / PMC GB1 / B&W / REL speakers.
    - Noisy NAS: Xeon / Intel mobo / 16GB RAM / FreeNAS + Ubuntu VMs on VMware ESXi + 12TB RAID
    running Plex Media Server


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •