Page 2 of 43 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 11 to 20 of 421

Thread: BBC Iplayer Downloader Plugin - Beta + Support

  1. #11
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Scotland
    Posts
    2,703
    Quote Originally Posted by smiler View Post
    From the logs It looks like you have not got the common gbpvr utililities installed or in the correct location, the DLL (CommonGBPVRUtilities.dll) needs to go in the plugins/common directory or the GBPVR root dir. If it is still an issue, try dropping a copy in to the iplayerplugin plugin dir and see if the issue goes away.

    I have updated the title post with the file versions that I am using.
    I did have CommonGBPVRUtilities.dll installed in the GBPVR root dir, but it was a way old version (1.?.?.?) - I installed the latest version (as per your original post) 'LatestCommonGBPVRUtilities.zip' from here. now doing a test download.

    I also copied the iplayerPlugin dir from skin2\blue into skin2\Community-SD and so far it's working fine under the new Community-SD skin.

  2. #12
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    UK, Hampshire, DVB-T, Hannington
    Posts
    190
    ACTCMS did you use the easy install or the latest version from the Wiki?

    The latest version is the one you want.

    It is possible that the easy install is using a much older version of the DLL and this does not support the required method that is failing. Looking at the logs in a bit more detail, I think the order of object construction means that in fact the CommonGBPVRUtils.dll is actually present and being used until a later method is called that does not exist in the dll.

    So hopefully swapping the version you are using for the latest version should fix it for you.
    Antec Fusion Silver
    Windows Vista Home Premium 64
    Hauppauge Nova-T 500 Dual Tuner
    ATI x1250 HDMI Output to 40 in LCD WS TV
    AMD 4000+
    Logitech Harmony using internal IR Rx

  3. #13
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    UK, Hampshire, DVB-T, Hannington
    Posts
    190
    Ok sounds like you are making progress...
    Antec Fusion Silver
    Windows Vista Home Premium 64
    Hauppauge Nova-T 500 Dual Tuner
    ATI x1250 HDMI Output to 40 in LCD WS TV
    AMD 4000+
    Logitech Harmony using internal IR Rx

  4. #14
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Scotland
    Posts
    2,703
    Quote Originally Posted by smiler View Post
    ACTCMS did you use the easy install or the latest version from the Wiki?

    The latest version is the one you want.

    It is possible that the easy install is using a much older version of the DLL and this does not support the required method that is failing. Looking at the logs in a bit more detail, I think the order of object construction means that in fact the CommonGBPVRUtils.dll is actually present and being used until a later method is called that does not exist in the dll.

    So hopefully swapping the version you are using for the latest version should fix it for you.
    That was precisely the problem...

  5. #15
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Scotland
    Posts
    2,703
    Quote Originally Posted by smiler View Post
    Ok sounds like you are making progress...
    Was making progress...

    I saw the .mov file being created in my c:\temp dir during the download. I now have a .jpg snapshot file in the correct dir in my Recordings dir, but no MPEG, so I guess the transcode didn't work...

    I have never used transcode before so the config settings are just as they came out of the box. In the iPlayer Plugin Config, I changed Transcode quality to high and I pointed ffMpeg Transcode Settings at the GBPVR supplied version of ffMpeg. I suspect I've missed something.

  6. #16
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Stockport, UK
    Posts
    155
    OK, I got the new dlls and it downloaded fine, but then crashed on the conversion step. Do I need a special version of ffmpeg (i.e. not the one in the Third Party directory)?

    If so, where is best to download form?

    Many thanks

    Gary
    GBPVR 1.4.7
    Hauppauge PVR150, Hauppauge Nova-T 9200
    Nvidia 6200 S-Video to WS TV
    AMD 3200, HD 250GB and 500GB
    NTL Samsung with Red-Eye Serial

  7. #17
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Scotland
    Posts
    2,703
    Quote Originally Posted by garyeuph View Post
    OK, I got the new dlls and it downloaded fine, but then crashed on the conversion step. Do I need a special version of ffmpeg (i.e. not the one in the Third Party directory)?

    If so, where is best to download form?

    Many thanks

    Gary
    Did it actually crash - mine seemed to run but didn't create anything...

    Could you post your pvrx2.exe.log and I'll compare it to mine....

    Alex

  8. #18
    Join Date
    Jan 2005
    Location
    London
    Posts
    3,170
    I'm using a very recent version from http://ffmpeg.arrozcru.org/builds/
    “If this is the way Queen Victoria treats her prisoners, she doesn't deserve to have any.”

  9. #19
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Scotland
    Posts
    2,703
    Quote Originally Posted by gEd View Post
    I'm using a very recent version from http://ffmpeg.arrozcru.org/builds/
    Is there any configuration required for ffMpeg arguments, or does iPlayer plugin specify them itself?

  10. #20
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Stockport, UK
    Posts
    155
    Quote Originally Posted by ACTCMS View Post
    Did it actually crash - mine seemed to run but didn't create anything...

    Could you post your pvrx2.exe.log and I'll compare it to mine....

    Alex
    OK, here it is - note I ran it again and now it just doesnt do anything, will retry with the latest version as suggested by gED
    GBPVR 1.4.7
    Hauppauge PVR150, Hauppauge Nova-T 9200
    Nvidia 6200 S-Video to WS TV
    AMD 3200, HD 250GB and 500GB
    NTL Samsung with Red-Eye Serial

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •