Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 21 to 30 of 32

Thread: DVB Radio v1.6 uploaded to wiki

  1. #21
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    8
    The mp3 files created by the plugin are 0KB. The region has always been set to Craigkelly, I am within range of Black Hill too I think, but if I set Black Hill in config I get no signal on TV channels, whereas with Craigkelly i do get signal. Regardless, in config the region is Craigkelly.

    Tried replacing the db3 files and forcing a rescan, but when I click play it still crashes.

    Could it be that for some reason the radio channels are locking to Black Hill, but not getting enough signal to play? Even though region is set to Craigkelly?

  2. #22
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    West Yorkshire, UK
    Posts
    4,543
    Quote Originally Posted by JEF View Post
    I am a firm believer in "If its not broke fix it until it breaks". I upgraded from 1.5 to 1.6 and it broke !! with the same symtoms as HaMMus.(I have got a Hauppauge Nova TD USB Stick)
    I have tried your latest fix and it is working again with no problems.
    Thanks again for all your time and effort.
    You're welcome - enjoy. I'll try not to break too many things in the future (although I seem to be doing it at an alarming rate).

    Cheers,
    Brian

  3. #23
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    West Yorkshire, UK
    Posts
    4,543
    Quote Originally Posted by HaMMuS View Post
    The mp3 files created by the plugin are 0KB.
    OK I'll add some code at some point to check for 0KB files.

    The region has always been set to Craigkelly
    I've worked out what's wrong - it seems Craigkelly must be a 'daughter' of Black Hill. The result of this is the Craigkelly Network Information Table carries the service (channel) details for Black Hill. I'm sure this is technically a bug in UK DVB-T Service Information but who am I to criticise?

    I had a workaround for this but recent changes in the scanning logic have overridden it. I'll get back to you with a fix.

    Cheers,
    Brian

  4. #24
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    West Yorkshire, UK
    Posts
    4,543
    Aaah - thinking about it, there are more recent binaries in this post...

    http://forums.gbpvr.com/showpost.php...1&postcount=13

    Could you try these please? During a scan, it should insert the frequencies actually being used and ignore the erroneous NIT data.

    Cheers,
    Brian

  5. #25
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    8
    That's fixed it! Radio is working perfectly now! Thanks so much again for your help Brian, do you want my logs to see what's happening and what's changed?

    Mikey

  6. #26
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    West Yorkshire, UK
    Posts
    4,543
    Quote Originally Posted by HaMMuS View Post
    That's fixed it! Radio is working perfectly now! Thanks so much again for your help Brian, do you want my logs to see what's happening and what's changed?
    Woohoo!

    Sorry it took so long and thanks for your perseverance.

    I think I know what the logs will look like but could you post the DvbrServiceMessenger.log please? It could be useful for future reference.

    Cheers,
    Brian

  7. #27
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    8
    Here you go! Thanks again Brian, hope this comes in useful if you ever need it.

    Mikey

  8. #28
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    24
    Just crashes for me when I try to go into it via the main menu, even after trying all the posted fixes.

  9. #29
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    UK
    Posts
    4,451
    Looking at the log it seems it failing to find a .NET 3.5 DLL (System.Data.DataSetExtensions). What version of .NET do you have?
    My Projects
    Programs Plugin (retired) | Volume OSD Plugin (retired) | Documentation Wiki (retired)

  10. #30
    Join Date
    Jul 2006
    Posts
    24
    Quote Originally Posted by McBainUK View Post
    Looking at the log it seems it failing to find a .NET 3.5 DLL (System.Data.DataSetExtensions). What version of .NET do you have?
    Thanks, updated it and now working

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •