Results 1 to 4 of 4

Thread: [BUG] Recording group drop-down not properly rendering apostrophe

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Vermont
    Posts
    9

    [BUG] Recording group drop-down not properly rendering apostrophe

    This should read "She's Out of My League". Running Chrome (Version 25.0.1364.97 m) on 64bit Win 7.


  2. #2
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Auckland, NZ
    Posts
    5,823
    ive seen this myself, I just assumed it was a problem with the EPG listings so I forgot about it

    Should be easy enough to fix.

    On an unrelated note, I've bought a new laptop (sold my old one in December), was really surprised how much development I actually did on a laptop and how little I did when I didnt have one.

    I'm having a house built and moving in in 4 weeks time, so im pretty busy right now (I'm having to do all the networking on the house, 38 ports in total , the in wall/ceiling sound systems, I have to make a few things for the new house (shelves etc)).

    I'm hoping to have development back at a fast rate in April, but hopefully release another alpha before then.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Vermont
    Posts
    9
    Great, thanks. I'm actually buying a house and moving in April also, which is engrossing enough without the added energy of having to oversee the building and networking :-) Looking forward to April on all fronts and available for further testing along with a friend of mine. I'm sure we'll have some feature requests too ;-)

  4. #4
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Auckland, NZ
    Posts
    5,823
    feature requests are good, bug reports are good, complaints are good, anything that gives me a kick up the backside to do more development is good

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •