Results 1 to 5 of 5

Thread: Channel Logos?

  1. #1
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Vermont
    Posts
    9

    Channel Logos?

    reven,
    I see channel logos in all the screenshots for the web console, however, mine are not showing up. I have them in the media/channels folder and they show up in the NPVR client interface. Am I missing something?

  2. #2
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Auckland, NZ
    Posts
    5,823
    I just get the channel logos directly from the nextpvr api call, I don't load them directly, so if they're not showing up then npvr for some reason isnt loaded them. So you would have to ask sub as to why.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    412
    I am having the same issue. Channel logos show up in NPVR gui but do not show up in web console.

    Also, is the lack of channel logos causing the cells to be too small to make description text legible? See this screenshot:
    Attached Images Attached Images  
    AMD Athlon 4450e 2.3GHZ, 4GB RAM, Win7, 32bit, 1 TB of Data
    Hauppauge HVR-1600, HVR-2250, PVR-150, Silicondust HDHomeRun

  4. #4
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    28,080
    It isn't clear but I think Web Console is abandonware http://forums.nextpvr.com/showthread...529#post465529

    Martin

  5. #5
    Join Date
    Mar 2006
    Posts
    412
    Wow. That's unfortunate. Seems quite functional. Hopefully someone can pipe in and tell me what I'm doing wrong.
    AMD Athlon 4450e 2.3GHZ, 4GB RAM, Win7, 32bit, 1 TB of Data
    Hauppauge HVR-1600, HVR-2250, PVR-150, Silicondust HDHomeRun

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •