Page 2 of 13 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 11 to 20 of 122

Thread: [NZ][DVB-S][2012] Blu-Ray BD-E5900

  1. #11
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Auckland, NZ
    Posts
    5,823
    uploaded v0.023.

    this lets you turn the debug window on/off (requires you to exit the app to take effect, ill fix this later, but was rushing to get this in).

    every key is now logged if received (before only if it got to the controller was it printed).

    did a quick fix on the channel logo on the OSD, just set to max width atm, so tall skinny logos could be too tall (this was a 1 min quick fix).

    can you try this build and see if any key presses are shown?

  2. #12
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Hamilton New Zealand
    Posts
    4,957
    logo is smaller

    but its not receiving key presses once video is playing
    the last button received is enter then the video starts
    Specs
    Server:Cpu-Intel i3,ATI Radeon HD 5670 ,OS-Windows 7,2gig ram. 2xHvr4400,Nova-s plus(dvb-s SD),hvr2210(dvb-t HD)
    Client:Cpu-AMD am2,Gpu-Ati HD2100 integrated ,OS-Windows 7,2gig ram
    Client:Cpu Intel 2 gig ram ,Nvidia 9400
    Client:Popcorn Hour A110
    Client:Samsung [NZ][DVB-s][2012]BD-E5900x2
    Client:Samsung [NZ][DVB-s][2013]BD-F6500

  3. #13
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Hamilton New Zealand
    Posts
    4,957
    after 5 minutes of playing video from whats new menu
    the time bar has popped up and
    it now has more info posted on the debug window
    total time, width height, buffering 1% ,buffering complete ,received keycode :1078
    broadcast event key pressed :1078
    unhandled key
    Specs
    Server:Cpu-Intel i3,ATI Radeon HD 5670 ,OS-Windows 7,2gig ram. 2xHvr4400,Nova-s plus(dvb-s SD),hvr2210(dvb-t HD)
    Client:Cpu-AMD am2,Gpu-Ati HD2100 integrated ,OS-Windows 7,2gig ram
    Client:Cpu Intel 2 gig ram ,Nvidia 9400
    Client:Popcorn Hour A110
    Client:Samsung [NZ][DVB-s][2012]BD-E5900x2
    Client:Samsung [NZ][DVB-s][2013]BD-F6500

  4. #14
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Auckland, NZ
    Posts
    5,823
    0.024 uploaded, osd auto hides, moved the focus element for remote presses to see if that helps.

    not sure why after 5 mins stuff would happen....

  5. #15
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Hamilton New Zealand
    Posts
    4,957
    still not responding bugger!!!!

    osd stays on screen
    time top right corner hides as soon as play starts
    Last edited by stustunz; 2013-07-24 at 11:06 AM.
    Specs
    Server:Cpu-Intel i3,ATI Radeon HD 5670 ,OS-Windows 7,2gig ram. 2xHvr4400,Nova-s plus(dvb-s SD),hvr2210(dvb-t HD)
    Client:Cpu-AMD am2,Gpu-Ati HD2100 integrated ,OS-Windows 7,2gig ram
    Client:Cpu Intel 2 gig ram ,Nvidia 9400
    Client:Popcorn Hour A110
    Client:Samsung [NZ][DVB-s][2012]BD-E5900x2
    Client:Samsung [NZ][DVB-s][2013]BD-F6500

  6. #16
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Auckland, NZ
    Posts
    5,823
    im going to try and pick up one of these devices to test it on, not sure whats happening.

    the clock now should be hidden during playback.

  7. #17
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Hamilton New Zealand
    Posts
    4,957
    yeah the clock in the top corner is
    but the description with logo stays
    and I don't get a time line (well it comes up when it wants and just stays at that time of when it appears)
    Specs
    Server:Cpu-Intel i3,ATI Radeon HD 5670 ,OS-Windows 7,2gig ram. 2xHvr4400,Nova-s plus(dvb-s SD),hvr2210(dvb-t HD)
    Client:Cpu-AMD am2,Gpu-Ati HD2100 integrated ,OS-Windows 7,2gig ram
    Client:Cpu Intel 2 gig ram ,Nvidia 9400
    Client:Popcorn Hour A110
    Client:Samsung [NZ][DVB-s][2012]BD-E5900x2
    Client:Samsung [NZ][DVB-s][2013]BD-F6500

  8. #18
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Auckland, NZ
    Posts
    5,823
    live tv doesnt do timeline atm, the feed doesnt have an end, so ill have to do it based on current show (but then have to take into acocunt if you pause tv and watching old show when new one starts). so its a little complicated, so havent gotten around to it yet.

    recordings is my number priority atm, just waiting on sub to give me some docs (and maybe make some code changes, hes on holiday atm though )

  9. #19
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Auckland, NZ
    Posts
    5,823
    sounds like the javascript just stops working once playback starts....

    and plex works fine on this player right?

  10. #20
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Hamilton New Zealand
    Posts
    4,957
    yes plex works great (doesn't name things right and is hard to navigate cant set recordings doesn't have comskip............)
    just prefer nextpvr its nice and simple and I want all devices having the same menu
    Specs
    Server:Cpu-Intel i3,ATI Radeon HD 5670 ,OS-Windows 7,2gig ram. 2xHvr4400,Nova-s plus(dvb-s SD),hvr2210(dvb-t HD)
    Client:Cpu-AMD am2,Gpu-Ati HD2100 integrated ,OS-Windows 7,2gig ram
    Client:Cpu Intel 2 gig ram ,Nvidia 9400
    Client:Popcorn Hour A110
    Client:Samsung [NZ][DVB-s][2012]BD-E5900x2
    Client:Samsung [NZ][DVB-s][2013]BD-F6500

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •