Page 3 of 13 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 21 to 30 of 122

Thread: [NZ][DVB-S][2012] Blu-Ray BD-E5900

  1. #21
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Hamilton New Zealand
    Posts
    4,957
    can you turn off the osd al together when playback starts ( for testing )
    Specs
    Server:Cpu-Intel i3,ATI Radeon HD 5670 ,OS-Windows 7,2gig ram. 2xHvr4400,Nova-s plus(dvb-s SD),hvr2210(dvb-t HD)
    Client:Cpu-AMD am2,Gpu-Ati HD2100 integrated ,OS-Windows 7,2gig ram
    Client:Cpu Intel 2 gig ram ,Nvidia 9400
    Client:Popcorn Hour A110
    Client:Samsung [NZ][DVB-s][2012]BD-E5900x2
    Client:Samsung [NZ][DVB-s][2013]BD-F6500

  2. #22
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Auckland, NZ
    Posts
    5,823
    yeah just wanted to make sure the player wasnt under powered or anything.

    im the same, plex is great for streaming stuff, or your media collection but rubbish at recordings and i want to be able to schedule recordings and watch live tv on tvs without a tv aerial connection.

  3. #23
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Auckland, NZ
    Posts
    5,823
    Quote Originally Posted by stustunz View Post
    can you turn off the osd al together when playback starts ( for testing )
    the OSD is basically just HTML elements, so when its off they're still there, just hidden, so dont think it will change anything tbh.

    im not having to do anything complicated like Directx rubbish to get the player stuff to work, the player is just a html element and i set the z-index of it to be over or under the menu/osd, or hide the osd/menu with css.

    the app is effectively a webpage.

  4. #24
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Auckland, NZ
    Posts
    5,823
    ordered a BD-E5900 from smiths city thanks to a donation from smacrae

    hopefully ill get it in a couple of days (there no smith citys in auckland), and be able to reproduce the problem you're having.

  5. #25
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Hamilton New Zealand
    Posts
    4,957
    Good news
    after reading your other post for someone else
    delete old app and turn off and then reinstall and restart
    osd hides and stop works and the numbers grow on the time line
    Specs
    Server:Cpu-Intel i3,ATI Radeon HD 5670 ,OS-Windows 7,2gig ram. 2xHvr4400,Nova-s plus(dvb-s SD),hvr2210(dvb-t HD)
    Client:Cpu-AMD am2,Gpu-Ati HD2100 integrated ,OS-Windows 7,2gig ram
    Client:Cpu Intel 2 gig ram ,Nvidia 9400
    Client:Popcorn Hour A110
    Client:Samsung [NZ][DVB-s][2012]BD-E5900x2
    Client:Samsung [NZ][DVB-s][2013]BD-F6500

  6. #26
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Auckland, NZ
    Posts
    5,823
    so the remote works now during playback?

  7. #27
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Hamilton New Zealand
    Posts
    4,957
    Sure does left and right arrows do skipping
    bit sluggish compared to plex (not that I want to compare but its sort of the benchmark)
    Specs
    Server:Cpu-Intel i3,ATI Radeon HD 5670 ,OS-Windows 7,2gig ram. 2xHvr4400,Nova-s plus(dvb-s SD),hvr2210(dvb-t HD)
    Client:Cpu-AMD am2,Gpu-Ati HD2100 integrated ,OS-Windows 7,2gig ram
    Client:Cpu Intel 2 gig ram ,Nvidia 9400
    Client:Popcorn Hour A110
    Client:Samsung [NZ][DVB-s][2012]BD-E5900x2
    Client:Samsung [NZ][DVB-s][2013]BD-F6500

  8. #28
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Auckland, NZ
    Posts
    5,823
    choice. in what sense do you mean sluggish? playback? or the menus in general?

  9. #29
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Hamilton New Zealand
    Posts
    4,957
    yeah just seems to take a second to respond
    scrolling through programs
    still very usable
    in play back the first skip is instant then second skip doesn't happen for 10 seconds
    I think plex does some thing where it waits till you have stopped pressing skip till it skips (sort of adds them up then does one big skip)

    from memory I think I changed the buffering or something in plex that made it way more responsive
    Specs
    Server:Cpu-Intel i3,ATI Radeon HD 5670 ,OS-Windows 7,2gig ram. 2xHvr4400,Nova-s plus(dvb-s SD),hvr2210(dvb-t HD)
    Client:Cpu-AMD am2,Gpu-Ati HD2100 integrated ,OS-Windows 7,2gig ram
    Client:Cpu Intel 2 gig ram ,Nvidia 9400
    Client:Popcorn Hour A110
    Client:Samsung [NZ][DVB-s][2012]BD-E5900x2
    Client:Samsung [NZ][DVB-s][2013]BD-F6500

  10. #30
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Auckland, NZ
    Posts
    5,823
    ill focus on the menu speeds atm, worry about skips next.

    personally i like mediaportal skips where you push it once its +30, twice its 1min, 3 times 2mins, 4times 5mins, 5 times 10mins, etc, so its staged. Then after 2seconds or so without any further pushes it does the skip.

    I also want to take the live mini guide from mediaportal.

    however these changes would make nextpvr for samsung (NPS from now on, sick of writing that ) different to the actual nextpvr client. so I wont make this change lightly, will ask for community input probably. the goal is the same, but i do feel they would be improvements... its a tough one.

    i should get the same player in a few days, so that will help me test menu speeds, its fast on my 2013 model.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •