Results 1 to 6 of 6

Thread: Couple of Issues

  1. #1
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    UK
    Posts
    321

    Couple of Issues

    Couple of issues since the last update (I think)

    1. Quite often when fast forwarding the sound goes out of sync with the picture.

    2. When tyring to fast forward although the minutes skip could be 4 or 5 minutes it will not skip, but result in above.

    3. When getting towards the end of a program, mostly around the hour mark the screen goes black and just hangs.
    Siemens Scaleo E, P4 3.2GHz, 2Gb Ram, Win XP, 2 x Nova-DVB-S2 Cards, 1 x Nova-DT Card, 1Tb HDD. Samsung BD-F6500

  2. #2
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Hamilton New Zealand
    Posts
    4,957
    yeah i agree the 6500 is pretty much useless again dont know what you changed
    I have no idea how your new ticketing system works its all to confusing for my small brain
    Specs
    Server:Cpu-Intel i3,ATI Radeon HD 5670 ,OS-Windows 7,2gig ram. 2xHvr4400,Nova-s plus(dvb-s SD),hvr2210(dvb-t HD)
    Client:Cpu-AMD am2,Gpu-Ati HD2100 integrated ,OS-Windows 7,2gig ram
    Client:Cpu Intel 2 gig ram ,Nvidia 9400
    Client:Popcorn Hour A110
    Client:Samsung [NZ][DVB-s][2012]BD-E5900x2
    Client:Samsung [NZ][DVB-s][2013]BD-F6500

  3. #3
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    East Yorkshire, England
    Posts
    4,621
    I had noticed skip forward problems, but haven't watched enough to have said it was the app rather than a rubbish timeline in the .ts recording.
    Likewise I though the audio sync moving slight off was the recording. I find a pause and play brings them back together.


  4. #4
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    UK
    Posts
    321
    I will try the pause and play trick. It def goes off sync though if you try and fast forward but it doesn't actually do it.
    Siemens Scaleo E, P4 3.2GHz, 2Gb Ram, Win XP, 2 x Nova-DVB-S2 Cards, 1 x Nova-DT Card, 1Tb HDD. Samsung BD-F6500

  5. #5
    Join Date
    Sep 2011
    Location
    Kansas City, MO USA
    Posts
    237
    I was constantly facing various problems intermittently. Nothing could be pinned down to decoders, setup, etc.. I recently upgraded my HTPC to an AMD 6 core cpu (previously a dual), retained the 8 gb ddr3 ram i was using, along with the dual Hauppage tuner for ota digital and a Hauppage usb tuner for basic cable analog. My system now runs flawlessly, no decoding issues, and quick transcoding to a bedroom Roku box via Plex.

    With the bulk of the Windows OS, a faster system should be considered. Just my 2c....

  6. #6
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    UK
    Posts
    321
    Quote Originally Posted by Grampz View Post
    I was constantly facing various problems intermittently. Nothing could be pinned down to decoders, setup, etc.. I recently upgraded my HTPC to an AMD 6 core cpu (previously a dual), retained the 8 gb ddr3 ram i was using, along with the dual Hauppage tuner for ota digital and a Hauppage usb tuner for basic cable analog. My system now runs flawlessly, no decoding issues, and quick transcoding to a bedroom Roku box via Plex.

    With the bulk of the Windows OS, a faster system should be considered. Just my 2c....
    Nothing to do with my setup. It's the Samsung that's the issue.
    Siemens Scaleo E, P4 3.2GHz, 2Gb Ram, Win XP, 2 x Nova-DVB-S2 Cards, 1 x Nova-DT Card, 1Tb HDD. Samsung BD-F6500

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •