Page 2 of 7 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 64

Thread: Cannot get mcpmcx2 working after re-install - help

  1. #11
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    28,193
    Logs would help at this point. Maybe power off/on the PCH first.

    Martin

  2. #12
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    176
    Sorry Martin, got a bit late last night.

    Logs are attached, plus checker output. I powered off everything and restarted. Symptoms have changed. Now after I just get a blank screen after selecting 'NPVR' at the selection screen

    quote
    Checking for mvpmc share on MEDIASERVER
    mvpmc C:\mvpmc

    Checking GB-PVR.html links
    C:\mvpmc \GB-PVR.html not found

    NMT IP Address: 192.168.0.50 MAC 0006DC42F342

    GB-PVR Not Installed

    N-PVR Installed C:\Users\Public\NPVR
    <a href="http://localhost.drives:8883/NETWORK_SHARE/MEDIASERVER:mvpmc/npvr.cgi">N-PVR</a>
    <a href="http://localhost.drives:8883/NETWORK_SHARE/NETWORK_BROWSER/browser.cgi">N-PVR via Network Browser</a>
    <a href="http://localhost.drives:8883/USB_DRIVE_A-1/mvpmc/usb_a.cgi">N-PVR via USB</a>


    Enabled true
    Port 8866

    Unable to connect to the remote server

    Checking NMT Version
    01-17-101217-15-POP-403-000

    Checking NMT Display
    1080i 60Hz

    Calling NMT Source
    MEDIASERVER:mvpmc
    smb://mediaserver/mvpmc Username: Password Length: 0
    Attached Files Attached Files

  3. #13
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    176
    Correection. Symptoms the same (I didn't wait long enough). Get NPVR menus etc, but won't play recordings. Does play through browser and NEWA though

    Steve

  4. #14
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    28,193
    That check shows a newa failure again- To speed up the load you might need to use the server ip in the nmt, just not in the name.

    Martin

  5. #15
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    176
    Changed everything to MEDIASERVER, same result. Attached new set of Logs just in case. Should i try changing everything to 192.168.0.3. And what is everything - just the NMT setup or somewhere else too? Checked NEWA working through broswer, OK. Checker still shows 'Unable to connect to the remote server'
    Attached Files Attached Files

  6. #16
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    28,193
    Unless the syntax check gives you the "The remote server returned an error: (404) Not Found." message, the web server is not running properly and there is nothing that NMT configuration can do to help this.

    I'd first make sure that firewalls and antivirus apps aren't getting in your way. Are you checking NEWA access from a remote PC on your network?

    Martin

  7. #17
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    176
    Quote Originally Posted by mvallevand View Post
    Unless the syntax check gives you the "The remote server returned an error: (404) Not Found." message, the web server is not running properly and there is nothing that NMT configuration can do to help this.

    I'd first make sure that firewalls and antivirus apps aren't getting in your way. Are you checking NEWA access from a remote PC on your network?

    Martin
    I check NEWA from another PC on the network. Maybe its something to do with the network. The machine supplying DNS and DHCP services was the one that crashed and caused all this trouble. I'll struggle on on this track

  8. #18
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    176
    The syntax checker is now giving me a "The remote server returned an error: (404) Not Found." message
    I clearly have a connection
    This has to be a mvpmcx2 problem.
    I can play videos through the network browser (ie from the NPVR recordings) and directly from the mvpmc directory, but not through the normal interface.
    Pease help
    Current logs attached
    Attached Files Attached Files

  9. #19
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    28,193
    Quote Originally Posted by StevHodge View Post
    The syntax checker is now giving me a "The remote server returned an error: (404) Not Found." message
    I clearly have a connection
    This has to be a mvpmcx2 problem.
    I can play videos through the network browser (ie from the NPVR recordings) and directly from the mvpmc directory, but not through the normal interface.
    Pease help
    Current logs attached
    You have to tackle problems one at a time and the key one is the web server. Assuming the web server is working you have to turn off all of your mvp server except one and try again so I can see your logs. I now see the NMT syntax check attemps in the logs.

    Also just in case make sure you have the NextPVR version of mvpmcx2 the old old GBPVR version doesn't work.

    Martin

  10. #20
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    176
    Thanks martin
    Did the following:
    (1) Downloaded and re-installed mvpmcx2 via NMTInstall2 - time stamp 27/3/14, 463 kb
    (2) turned off all the NMTs and also a raspberry pi which runs subs plug-in (works fine BTW)
    (3) turned off mediaserver (192.168.0.3) and restarted from cold
    (4) restarted one NMT from cold (192.168.0.50)
    (5) ran syntax checker (output below)
    (6) loaded NPVR on NMT - result 'request cannot be processed'
    (7) stopped nrecord so as to zip logs (Note: the first time round the mvp log would not zip, it stayed locked, had to logoff and on again, and do it all again). Logs attached
    Bed tine now!
    Steve

    Checking for mvpmc share on MEDIASERVER
    mvpmc C:\mvpmc

    Checking GB-PVR.html links
    C:\mvpmc \GB-PVR.html not found

    NMT IP Address: 192.168.0.50 MAC 0006DC42F342

    GB-PVR Not Installed

    N-PVR Installed C:\Users\Public\NPVR
    <a href="http://localhost.drives:8883/NETWORK_SHARE/MEDIASERVER:mvpmc/npvr.cgi">N-PVR</a>
    <a href="http://localhost.drives:8883/NETWORK_SHARE/NETWORK_BROWSER/browser.cgi">N-PVR via Network Browser</a>
    <a href="http://localhost.drives:8883/USB_DRIVE_A-1/mvpmc/usb_a.cgi">N-PVR via USB</a>


    Enabled true
    Port 8866

    The remote server returned an error: (404) Not Found.

    Checking NMT Version
    01-17-101217-15-POP-403-000

    Checking NMT Display
    1080i 60Hz

    Calling NMT Source
    192.168.0.3:mvpmc
    smb://192.168.0.3/mvpmc Username: Password Length: 0
    Attached Files Attached Files

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •