Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 10 of 22

Thread: Displayed time 1 hour out now we're in "summer time"

  1. #1
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    East Yorkshire, England
    Posts
    4,628

    Displayed time 1 hour out now we're in "summer time"

    Noticed the displayed time in pending recordings is 1 hour out now we have switched to Summer Time. i.e. displays 0800 instead of 0900.
    Haven't had chance to check times elsewhere. But to play safe, we are now just viewing with the app as not sure that scheduling will be correct.

    regards
    Martin


  2. #2
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Auckland, NZ
    Posts
    5,823
    scheduling will be fine, it passes in the recording id when making a recording, so its just a display time.

  3. #3
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    East Yorkshire, England
    Posts
    4,628
    OK, thanks for that reassuring news.


  4. #4
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Auckland, NZ
    Posts
    5,823
    is it still out or has it corrected itself? also have you tried with/without the "server time" setting enabled?

  5. #5
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    East Yorkshire, England
    Posts
    4,628
    Still displaying an hour early. Toggled the server time option and it didn't make any difference. exited and re-entered the app just in case but still no difference.


  6. #6
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    East Yorkshire, England
    Posts
    4,628
    It seems to have corrected itself now. Not sure which day it happened on as I forget to keep checking.
    Mysterious.


  7. #7
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Auckland, NZ
    Posts
    5,823
    Quote Originally Posted by martint123 View Post
    It seems to have corrected itself now. Not sure which day it happened on as I forget to keep checking.
    Mysterious.
    I figured it would, the server time should of been correct, so thats still not perfect, but glad to hear its sorted.

  8. #8
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Hamilton New Zealand
    Posts
    4,957
    bugger me i thought you were crazy when you said it would come right but it has
    Specs
    Server:Cpu-Intel i3,ATI Radeon HD 5670 ,OS-Windows 7,2gig ram. 2xHvr4400,Nova-s plus(dvb-s SD),hvr2210(dvb-t HD)
    Client:Cpu-AMD am2,Gpu-Ati HD2100 integrated ,OS-Windows 7,2gig ram
    Client:Cpu Intel 2 gig ram ,Nvidia 9400
    Client:Popcorn Hour A110
    Client:Samsung [NZ][DVB-s][2012]BD-E5900x2
    Client:Samsung [NZ][DVB-s][2013]BD-F6500

  9. #9
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Auckland, NZ
    Posts
    5,823
    i figured it might be due to the daylight savings date change that happened a couple of years ago I remember having to change our app at work to handle this.

  10. #10
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    West Yorkshire, UK
    Posts
    4,543
    But this stuff is universal - there shouldn't be any situation when a piece of technology doesn't know when it should be using DST in any particular country / timezone.

    The post from martint123 was 5th April but we switched to BST in the UK at 1am on the 29th March nearly a week earlier and his next post was 7th April and it still wasn't right.

    Waiting over a week to correct the time isn't good - something is broken.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •