Results 1 to 7 of 7

Thread: Replacment NMT blank screen/can't connect

  1. #1
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Wiiltshire,UK
    Posts
    14

    Replacment NMT blank screen/can't connect

    Hi Guys

    I need some help please.

    I can't get a replacement NMT to work, I had got a another one from ebay after my previous one wouldn't power up, but I can't get the replacement to show the NPVR interface.

    It has been a bout 4 months between swaping them, I don't think I've changed anything in that time, I load MVPMCX2 from a USB disk, I've tried it using a NPVR 3.2.9 setup on Vista as well as an other setup on Win7 using NPVR 3.3.8 but to no avail.

    The logs attached are from the 3.2.9 Vista installation.

    Nige

    NPVR.log.zip
    OS: Win 7 64 Bit
    PVR: Athlon X2 4850e, Gigabyte GA-MA78GM-S2H, 4GB GeIL DDR2, 1TB WD Green, Hauppauge WinTV Nova-TD 500, Hauppauge MCE Remote, Hiper HMC-1K53A Media Center Case.
    Software: NPVR 3.2.9 , NEWA
    Client: VAIO Z11-MN/B Vista Business, NPVR
    Client: Samsung Galaxy S2, XBMC, iNEWA
    Client: PC OpenELEC
    Client: RaspberryPi, OpenELEC

  2. #2
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    29,159
    Start with the output from this tool http://www.nextpvr.com/nwiki/pmwiki....lient.NMT#toc6

    Martin

  3. #3
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Wiiltshire,UK
    Posts
    14
    Hi Martin

    Here's the NMT Syntax Check output.

    Checking for mvpmc share on HTPC
    mvpmc C:\mvpmc

    Checking GB-PVR.html links
    C:\mvpmc \GB-PVR.html not found

    NMT IP Address: fe80::20c0:1ac6:7c4a:355b%10 MAC

    GB-PVR Not Installed

    N-PVR Installed C:\Users\Public\NPVR
    <a href="http://localhost.drives:8883/NETWORK_SHARE/HTPC:mvpmc/npvr.cgi">N-PVR</a>
    <a href="http://localhost.drives:8883/NETWORK_SHARE/NETWORK_BROWSER/browser.cgi">N-PVR via Network Browser</a>
    <a href="http://localhost.drives:8883/USB_DRIVE_A-1/mvpmc/usb_a.cgi">N-PVR via USB</a>


    Enabled true
    Port 8866

    The remote server returned an error: (404) Not Found.

    Checking NMT Version

    Checking NMT Display

    Calling NMT Source


    Any thoughts?

    Nige
    OS: Win 7 64 Bit
    PVR: Athlon X2 4850e, Gigabyte GA-MA78GM-S2H, 4GB GeIL DDR2, 1TB WD Green, Hauppauge WinTV Nova-TD 500, Hauppauge MCE Remote, Hiper HMC-1K53A Media Center Case.
    Software: NPVR 3.2.9 , NEWA
    Client: VAIO Z11-MN/B Vista Business, NPVR
    Client: Samsung Galaxy S2, XBMC, iNEWA
    Client: PC OpenELEC
    Client: RaspberryPi, OpenELEC

  4. #4
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    29,159
    Quote Originally Posted by Spidermonkey View Post
    Any thoughts?

    Nige
    A few, I see IPv6 in there that won't be support by the NMT, NEWA or NextPVR. Also NEWA is not running and I checked your logs and it isn't starting so maybe that is IPv6 related too.

    Sometime Windows doesn't have localhost defined as 127.0.0.1 in the hosts file, that is where I'd start if you are sure IPv4 is working.

    Martin

  5. #5
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Scotland
    Posts
    2,753
    Daft question - as it's pre-owned, did you go into the NMT settings and check that they match your setup?

    Alex

  6. #6
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    29,159
    Hi Alex, NMT system checker would tell me that if it connected, that was one of my thoughts too.

    Martin

  7. #7
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Wiiltshire,UK
    Posts
    14
    Hi Guys

    Thanks for the advice as usual it was relatively simple/obvious.

    I found a erroneous IPv4 address in the NMT DNS1 Server settings and discovered a router DHCP wasn't working. After correcting the NMT and restarting the router I am able to connect to both systems.

    Oddly I couldn't get the recordings to work from the Win7 NPVR 3.3.8 server but they we fine from the Vista NPVR 3.2.9 server. I'll leave that for another day as the Vista setup was the I wanted to get working and I'll upgrade that to 3.3.8 soon.

    Nige
    OS: Win 7 64 Bit
    PVR: Athlon X2 4850e, Gigabyte GA-MA78GM-S2H, 4GB GeIL DDR2, 1TB WD Green, Hauppauge WinTV Nova-TD 500, Hauppauge MCE Remote, Hiper HMC-1K53A Media Center Case.
    Software: NPVR 3.2.9 , NEWA
    Client: VAIO Z11-MN/B Vista Business, NPVR
    Client: Samsung Galaxy S2, XBMC, iNEWA
    Client: PC OpenELEC
    Client: RaspberryPi, OpenELEC

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •