Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 27

Thread: Updated to 1.3, cannot add server anymore (remotely)

  1. #11
    Join Date
    May 2005
    Location
    New York
    Posts
    153

    Works locally

    Quote Originally Posted by sub View Post
    You guys that are having issues, can you try this and let me know?
    When I deleted and redownloaded it begins the server search process, but remotely no longer works. I have a dynamic DNS set up. It used to work for the last version.
    Intel Core i3-530 Clarkdale 2.93GHz, ASUS P7H55D-M, 4GB DDR3 SDRAM DDR3 1333, 1.5TB SATA 3.0 HD, Windows 10 Pro, Hauppauge WinTV-HVR-2250 (depreciated), SiliconDust HDHomerun Prime, Harmony One
    Asus Pundit-R, Celron 2.4 Ghz, 1.5 GB RAM, 300 GB Seagate HD, 2 PVR-250

  2. #12
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    San Jose, California
    Posts
    427
    Quote Originally Posted by sub View Post
    You guys that are having issues, can you try this and let me know?
    Did not work for me with the same problem.

  3. #13
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    NextPVR HQ, Wellington, New Zealand
    Posts
    84,540
    I know what's happening. I'm preparing a new build.

  4. #14
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    NextPVR HQ, Wellington, New Zealand
    Posts
    84,540
    I've submited the new build to Apple. It should show up in about 24 hours.

  5. #15
    Join Date
    Jan 2014
    Location
    USA
    Posts
    21
    Fixed!

  6. #16
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    NextPVR HQ, Wellington, New Zealand
    Posts
    84,540
    Great!

    Unfortunately Apple are notorious for breaking stuff each time they provide new development tools. This time around, they changed some of the layout functions, and the servers table was in off the side of the screen in some scenarios.

  7. #17
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    San Jose, California
    Posts
    427
    It does "work". But two problems remain as from original issue: 1. app does not find server, have to enter manually, 2. Every time app is used, an imaginary server is "automagically" added to the list, the IP is 192.168.150.90:8866. This server is not on my network, as the actual server is 192.168.1.109:8866.

    Other than that, great app; thanks! Let me know if you need any info.

  8. #18
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    NextPVR HQ, Wellington, New Zealand
    Posts
    84,540
    Quote Originally Posted by ga_mueller View Post
    1. app does not find server, have to enter manually
    I'm not seeing this here, and nothing has really changed around this, so I wouldn't expect this to have problems. Are you sure you don't have firewall software blocking this networl discovery? It uses port 16891. Maybe try temporarily turning off your firewall.

  9. #19
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    San Jose, California
    Posts
    427
    No firewall on my Nextpvr server. Any ideas about that imaginary server? My router shows nothing, in terms of networked devices with this IP.
    Last edited by ga_mueller; 2016-10-09 at 06:45 AM.

  10. #20
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    NextPVR HQ, Wellington, New Zealand
    Posts
    84,540
    If you can restart your recording service (to reset the logs), then restart the iOS app on your device, then post your logs, I'll take a look what's happening with the discovery.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •