Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13

Thread: Can't log on to NEWA after 3.9.2 update

  1. #1
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Kentucky USA
    Posts
    43

    Can't log on to NEWA after 3.9.2 update

    I checked my user name and password in the settings that NextPVR is installed on. I type in the user name and password and it says Invalid User Name or Password. What am I doing wrong? It was working in 3.8.2.

  2. #2
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    25,563
    Wrong? You are not posting logs.

    Martin

  3. #3
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Kentucky USA
    Posts
    43
    Sorry, I know better. Here it is after trying to log on.
    Attached Files Attached Files

  4. #4
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    25,563
    Did you try with Ctl-F5

    Martin

  5. #5
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Kentucky USA
    Posts
    43
    It did nothing.

  6. #6
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Kentucky USA
    Posts
    43
    What is interesting is Newa comes up on the server machine but it will not let me configure it there. The client machine (my pc) just flashes and says the same error message.

  7. #7
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    25,563
    If you change the password to password does it work?

    Martin

  8. #8
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Kentucky USA
    Posts
    43
    No. In the Setup I have admin and admin to make it simple.

  9. #9
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    Kentucky USA
    Posts
    43
    I just got it to work my stopping the service. Changing web to webold in C:\Users\Public\NPVR\. I downloaded the NEWA Release Build 2.17 Released 2015-08-29, unziped it and moved it into C:\Users\Public\NPVR\. Restarted the service and bingo it worked. No clue why it crashed or was bad. Martin thanks for you help.

  10. #10
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    25,563
    It might not be compatible with 3.92 so you probably should roll back the whole version. Also you might want to check config-web.xml in the user folder to make sure 192.168 is included in the autologin networks.

    Martin

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •