Results 1 to 7 of 7

Thread: WEB API GuidService/Listing question(s)

  1. #1
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Rock Hill, SC
    Posts
    220

    WEB API GuidService/Listing question(s)

    I am trying to familiarize myself with the WEB API using Swagger.

    When I try API/Public/GuideService/Listing with all of the parameters set to default, I do not get any listing back. Just an empty Listing [] array. I was expecting listings for all channels for the next 3 hours. See the first 2 attached images.

    I then tried adding a ChannelID and got back an error message about bad query string ... Key: Value: /n??. See the 3rd and 4th attached images. I verified the ChannelID by running API/Public/GuidService/Channels.

    Any ideas as to what I am doing wrong?

    Thanks.
    Attached Images Attached Images     
    Server:
    CPU- Intel I3-4130, Ram - 8GB, HDD - 1TB, Turners - AVerMedia A188C PCIe Pure ATSC and SD Connect, OS - Win 10 Home, Router - TP-Link Archer C7(AC1750).

    Clients:
    Intel NUC CPU - Intel N3700, RAM - 4GB, SSD - 128GB, OS - Win 10, Wired Ethernet.
    Laptop - CPU AMD E-450 APU, RAM - 4GB, HDD - 128GB, OS - Win 10, WiFi.
    Acer Chromebook 14.

  2. #2
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    25,815
    The API is working but I just checked and there does seem to be a problem with Swagger for me too. Since this is a Get does

    http://localhost:8866/public/guideservice/listing

    work from a browser for you?

    Martin

  3. #3
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Rock Hill, SC
    Posts
    220
    Quote Originally Posted by mvallevand View Post
    The API is working but I just checked and there does seem to be a problem with Swagger for me too. Since this is a Get does

    http://localhost:8866/public/guideservice/listing

    work from a browser for you?

    Martin
    All I get is:

    Code:
    {"Guide":{"filterStartDate":"2017-08-08T19:41:44.7876273Z","filterEndDate":"2017-08-08T22:41:44.7876273Z","filterGenre":"","filterChannelGroup":"","filterChannel":0,"Listings":[]}}
    As an experiment, I also tried:

    http://localhost:8866/public/guideservice/Channels

    and I got the expected response. Browser - Chrome.
    Last edited by scJohn; 2017-08-08 at 07:51 PM.
    Server:
    CPU- Intel I3-4130, Ram - 8GB, HDD - 1TB, Turners - AVerMedia A188C PCIe Pure ATSC and SD Connect, OS - Win 10 Home, Router - TP-Link Archer C7(AC1750).

    Clients:
    Intel NUC CPU - Intel N3700, RAM - 4GB, SSD - 128GB, OS - Win 10, Wired Ethernet.
    Laptop - CPU AMD E-450 APU, RAM - 4GB, HDD - 128GB, OS - Win 10, WiFi.
    Acer Chromebook 14.

  4. #4
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    25,815
    This is UJB's API not sub's so you may need to wait for UJB's attention. NEWA code is also more susceptible to data problems ie missing EPG rows, duplicate channel names etc then sub's code. If you pass me a link to your npvr.db3 file I can check it out.

    Martin

  5. #5
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Rock Hill, SC
    Posts
    220
    I ran this:

    http://localhost:8866/services?metho...hannel_id=7214

    and got good output.

    I also ran this:

    http://localhost:8866/modern/guide.html


    and got good output.
    Server:
    CPU- Intel I3-4130, Ram - 8GB, HDD - 1TB, Turners - AVerMedia A188C PCIe Pure ATSC and SD Connect, OS - Win 10 Home, Router - TP-Link Archer C7(AC1750).

    Clients:
    Intel NUC CPU - Intel N3700, RAM - 4GB, SSD - 128GB, OS - Win 10, Wired Ethernet.
    Laptop - CPU AMD E-450 APU, RAM - 4GB, HDD - 128GB, OS - Win 10, WiFi.
    Acer Chromebook 14.

  6. #6
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    25,815
    First one is sub's and the second one is different use of the API using incremental loading.

    Martin

  7. #7
    Join Date
    Jun 2013
    Location
    Rock Hill, SC
    Posts
    220
    Hopefully UJB will check in here and provide some guidance.
    Server:
    CPU- Intel I3-4130, Ram - 8GB, HDD - 1TB, Turners - AVerMedia A188C PCIe Pure ATSC and SD Connect, OS - Win 10 Home, Router - TP-Link Archer C7(AC1750).

    Clients:
    Intel NUC CPU - Intel N3700, RAM - 4GB, SSD - 128GB, OS - Win 10, Wired Ethernet.
    Laptop - CPU AMD E-450 APU, RAM - 4GB, HDD - 128GB, OS - Win 10, WiFi.
    Acer Chromebook 14.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •