Results 1 to 9 of 9

Thread: Kodi 18 - Live TV Freezing

  1. #1
    Join Date
    Jul 2018
    Location
    Australia
    Posts
    18

    Kodi 18 - Live TV Freezing (Nvidia Shield)

    Hi Guys,

    I've pretty much moved away from my Windows PC Kodi setup to a NVidia Shield and my Interlacing issues are no longer an issue, but I now have an issue where when I select a Channel to watch from the EPG,
    usually it hangs on a static screen and I have to Channel Up/Channel Down or stop and select the channel again to get the channel to work. Its not a hard freeze, but obviously gets caught in a loop.

    I've pasted the PasteBin in the Kodi thread below (Issue 1 of 2) in case its Kodi related rather than NextPVR.
    https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=335316

    https://paste.ubuntu.com/p/5YXQZKsBng/

    The issue does not occur on my Windows PC Kodi setup.

    Cheers!!
    Last edited by deadlast; 2018-09-10 at 05:17 AM.

  2. #2
    Join Date
    Jul 2018
    Location
    Australia
    Posts
    18
    Nobody?

    I'll have to re-post these logs as they expire 7 days from posting..

  3. #3
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    26,563
    You need to post matching Kodi debug logs with your NextPVR logs.

    Martin

  4. #4
    Join Date
    Jul 2018
    Location
    Australia
    Posts
    18
    Previously I've been asked to supply Kodi.log (debug) specifically, which is pasted in the first post. Is this incorrect?

  5. #5
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    26,563
    That is a good debug log yes but it doesn't show the NextPVR side which we need to see to see how the channel change might have caused the error below

    17:28:17.429 T:193116189936 DEBUG: AddOnLog: NextPVR PVR Client: ReadLiveStream:1817 bufsize: 16384
    17:28:17.464 T:193140344048 DEBUG: Previous line repeats 1 times.
    17:28:17.464 T:193140344048 WARNING: CRenderManager::WaitForBuffer - timeout waiting for buffer

    Martin

  6. #6
    Join Date
    Jul 2018
    Location
    Australia
    Posts
    18
    No worries, i'll reproduce the issue tonight and get a new debug log for both Kodi and NextPVR.

    cheers again for your time and effort!

  7. #7
    Join Date
    Jul 2018
    Location
    Australia
    Posts
    18
    Apologies for the delay, keen to get this worked out as its the last issue I have with a Shield-Only setup.

    Can I confirm which NextPVR log I need (File Path) in conjunction with the Kodi Debug log?

    Cheers!

  8. #8
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    UK
    Posts
    3,008
    Quote Originally Posted by deadlast View Post
    Can I confirm which NextPVR log I need (File Path) in conjunction with the Kodi Debug log?
    It's probably best to send them all ... an easy way is NextPVR Settings --> About --> Press the Zip logs button ... Plus it is often helpful to tell us the time that the symptoms happened so that we know where to look in the logs. Thanks.
    i5 750 2.67 GHz, 6 Gig, 1000 Gig, Nvidia N710
    2 x Hauppauge WinTV QuadHD DVB-T2

  9. #9
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    NextPVR HQ, Wellington, New Zealand
    Posts
    87,481
    I'd seen comments on the Kodi forums indicating these Shield problems happen with various PVR addons. Ultimately, it's just sounding like the Kodi implementation itself is buggy on the Shield, rather than something wrong with the PVR addons (which are not having this issue on other platforms). Any fix is likely to have to be made by the Kodi devs themselves, or more likely the guys that maintain the Shield port.

    (See your Shield thread on the kodi forums, https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=335316, which refers to Shield issues with NextPVR, MediaPortal, DVBViewer, and HDHomeRun addon)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •