Page 2 of 5 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 11 to 20 of 45

Thread: No audio on HD channels with LAV

  1. #11
    Join Date
    Oct 2018
    Location
    USA
    Posts
    20
    Sub,

    Please confirm. Was your last comment for me?ssmith1936. My error
    involved AAC.
    Server: NPVR 4.2.2/Win10 Home v1803 64-bit/HP Envy Phoenix i7-4960X CPU @ 3.6 GHZ, 4 TB, 24GB/2 x HDHR4-2US Connect (OTA & HDHR Prime TV) with 1 Clearstream 2V antenna/Schedules Direct
    Playback clients: NVidia Shield running Android 8.1, Kodi 17.6/ 2 x RPI3B OpenELEC 8.0.4 running Kodi 17.3/2 x Firestickv1

  2. #12
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    NextPVR HQ, Wellington, New Zealand
    Posts
    90,345
    Quote Originally Posted by ssmith1936 View Post
    Sub,

    Please confirm. Was your last comment for me?ssmith1936. My error
    involved AAC.
    Yes, I meant you, but re-reading yeah - sounds like AC3Filter won't help.

    If you can supply a short sample recording, I'll check it. I won't be back in NZ for a few more days, and can't check it until then though.

  3. #13
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    28,454
    Does NextPVR understand the subscription Silicon Dust service with h264 aac?

    Martin

  4. #14
    Join Date
    Oct 2018
    Location
    USA
    Posts
    20
    Quote Originally Posted by sub View Post
    Yes, I meant you, but re-reading yeah - sounds like AC3Filter won't help.

    If you can supply a short sample recording, I'll check it. I won't be back in NZ for a few more days, and can't check it until then though.
    Here are 2 Dropbox links to 2 very short .ts samples...one is an OTA feed (from sd/mpeg2?) and the other is the HDHR Premium tv feed (h.264). Let me know if you need longer video samples.

    OTA feed==>https://www.dropbox.com/s/4o8ezu8gdv...T-6015.ts?dl=0
    h.264 feed==>https://www.dropbox.com/s/po561q5vu9...C-6013.ts?dl=0

    Thanks!
    Last edited by ssmith1936; 2018-10-22 at 01:55 AM.
    Server: NPVR 4.2.2/Win10 Home v1803 64-bit/HP Envy Phoenix i7-4960X CPU @ 3.6 GHZ, 4 TB, 24GB/2 x HDHR4-2US Connect (OTA & HDHR Prime TV) with 1 Clearstream 2V antenna/Schedules Direct
    Playback clients: NVidia Shield running Android 8.1, Kodi 17.6/ 2 x RPI3B OpenELEC 8.0.4 running Kodi 17.3/2 x Firestickv1

  5. #15
    Join Date
    Oct 2018
    Location
    USA
    Posts
    20
    Any chance to look at these files yet? re: no sound when playing files through NPVR on my server. Any help is appreciated.

    Thanks!
    Server: NPVR 4.2.2/Win10 Home v1803 64-bit/HP Envy Phoenix i7-4960X CPU @ 3.6 GHZ, 4 TB, 24GB/2 x HDHR4-2US Connect (OTA & HDHR Prime TV) with 1 Clearstream 2V antenna/Schedules Direct
    Playback clients: NVidia Shield running Android 8.1, Kodi 17.6/ 2 x RPI3B OpenELEC 8.0.4 running Kodi 17.3/2 x Firestickv1

  6. #16
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    NextPVR HQ, Wellington, New Zealand
    Posts
    90,345
    Quote Originally Posted by ssmith1936 View Post
    Any chance to look at these files yet? re: no sound when playing files through NPVR on my server. Any help is appreciated.
    I just had a quick check now. In NextPVR I'm getting audio with both of these same files. (with all my audio decoders set to LAV)

    Which file gives you audio for you?

  7. #17
    Join Date
    Oct 2018
    Location
    USA
    Posts
    20
    All of my NPVR Audio decoders are set to LAV currently and I get no NPVR sound anymore for OTA channels nor H.264 feeds (the newly installed silicon dust HDHR Premium TV channels). Can I update my LAV decoders? If so, where (what folder) would I download the updated LAV decoder files to? Might that help?
    Server: NPVR 4.2.2/Win10 Home v1803 64-bit/HP Envy Phoenix i7-4960X CPU @ 3.6 GHZ, 4 TB, 24GB/2 x HDHR4-2US Connect (OTA & HDHR Prime TV) with 1 Clearstream 2V antenna/Schedules Direct
    Playback clients: NVidia Shield running Android 8.1, Kodi 17.6/ 2 x RPI3B OpenELEC 8.0.4 running Kodi 17.3/2 x Firestickv1

  8. #18
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    NextPVR HQ, Wellington, New Zealand
    Posts
    90,345
    Quote Originally Posted by ssmith1936 View Post
    All of my NPVR Audio decoders are set to LAV currently and I get no NPVR sound anymore for OTA channels nor H.264 feeds (the newly installed silicon dust HDHR Premium TV channels).
    Ignoring Live TV for now, if you play those two sample files you supplied, do you get audio?

  9. #19
    Join Date
    Oct 2018
    Location
    USA
    Posts
    20
    I can play these recorded .ts files and get sound on my PC. However, I get no sound when I select a channel in the NPVR application and try to live stream an OTA or h.264 program.
    Server: NPVR 4.2.2/Win10 Home v1803 64-bit/HP Envy Phoenix i7-4960X CPU @ 3.6 GHZ, 4 TB, 24GB/2 x HDHR4-2US Connect (OTA & HDHR Prime TV) with 1 Clearstream 2V antenna/Schedules Direct
    Playback clients: NVidia Shield running Android 8.1, Kodi 17.6/ 2 x RPI3B OpenELEC 8.0.4 running Kodi 17.3/2 x Firestickv1

  10. #20
    Join Date
    Oct 2018
    Location
    USA
    Posts
    20
    Quote Originally Posted by sub View Post
    Ignoring Live TV for now, if you play those two sample files you supplied, do you get audio?
    yes.
    Server: NPVR 4.2.2/Win10 Home v1803 64-bit/HP Envy Phoenix i7-4960X CPU @ 3.6 GHZ, 4 TB, 24GB/2 x HDHR4-2US Connect (OTA & HDHR Prime TV) with 1 Clearstream 2V antenna/Schedules Direct
    Playback clients: NVidia Shield running Android 8.1, Kodi 17.6/ 2 x RPI3B OpenELEC 8.0.4 running Kodi 17.3/2 x Firestickv1

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •