Results 1 to 6 of 6

Thread: Kodi Can't Connect to Server

  1. #1
    Join Date
    Mar 2018
    Location
    Sydney
    Posts
    5

    Kodi Can't Connect to Server

    I've just tried to reinstall Next PVR after a while running TV Mosaic, and I can't get my Kodi to connect to Next PVR.

    It's on the same PC and I've tried both 127.0.0.1 and 192.168.1.2 (My PC's IP) - neither work.

    Windows Firewall says that the port isn't restricted.

    I can watch TV direct from Next PVR, but if I try to connect in Kodi I get:
    Code:
    21:24:04.490 T:159060  NOTICE: PVR Manager: Starting
    21:24:08.204 T:188680   ERROR: CCurlFile::FillBuffer - Failed: Timeout was reached(28)
    21:24:08.204 T:188680   ERROR: CCurlFile::Open failed with code 0 for http://192.168.1.2:8866/service?method=channel.list&sid=a76fec7940bb49d1b708cd24bd14f05c:
    21:24:08.204 T:188680   ERROR: XFILE::CFileCache::Open - failed to open source <http://192.168.1.2:8866/service?method=channel.list&sid=a76fec7940bb49d1b708cd24bd14f05c>
    21:24:11.931 T:157848  NOTICE: script.embuary.helper: Start new fanart grabber process
    21:24:12.589 T:188680   ERROR: CCurlFile::FillBuffer - Failed: Timeout was reached(28)
    21:24:12.589 T:188680   ERROR: CCurlFile::Open failed with code 0 for http://192.168.1.2:8866/service?method=channel.list&group_id=IPTV%20Channels&sid=a76fec7940bb49d1b708cd24bd14f05c:
    21:24:12.589 T:188680   ERROR: XFILE::CFileCache::Open - failed to open source <http://192.168.1.2:8866/service?method=channel.list&group_id=IPTV%20Channels&sid=a76fec7940bb49d1b708cd24bd14f05c>
    21:24:15.833 T:188680   ERROR: CCurlFile::FillBuffer - Failed: Timeout was reached(28)
    21:24:15.833 T:188680   ERROR: CCurlFile::Open failed with code 0 for http://192.168.1.2:8866/service?method=channel.list&group_id=UK%20%2D%20Entertainment&sid=a76fec7940bb49d1b708cd24bd14f05c:
    21:24:15.833 T:188680   ERROR: XFILE::CFileCache::Open - failed to open source <http://192.168.1.2:8866/service?method=channel.list&group_id=UK%20%2D%20Entertainment&sid=a76fec7940bb49d1b708cd24bd14f05c>
    21:24:17.347 T:188680   ERROR: PVR::CPVRClient::cb_transfer_channel_group_member: Cannot find group 'UK - Irish' or channel '38054'
    And then a load more of the last error (for every other channel I have setup).

    I've tried Telnet 192.168.1.2 8866 and get the blinking cursor. But Kodi just won't connect to the server.

    Any ideas on what could be going on here?

    Interestingly, I only just reinstalled NextPVR (I had it installed around a year ago) after having similar issues I believe a year ago. When I reinstalled it, a load of the old settings were already populated. Is there a way to do a completely clean install perhaps? Is there any other trouble shooting that I could do?

    I've also noticed that NPVR Tray only appears if I open it now - I thought this used to autostart?

  2. #2
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    NextPVR HQ, Wellington, New Zealand
    Posts
    87,698
    Can you open http://192.168.1.2:8866 in your browser? If not, post the NextPVR logs.

    Interestingly, I only just reinstalled NextPVR (I had it installed around a year ago) after having similar issues I believe a year ago. When I reinstalled it, a load of the old settings were already populated. Is there a way to do a completely clean install perhaps? Is there any other trouble shooting that I could do?
    You can uninstall, delete the c:\users\public\npvr directory, then reinstall.

    I've also noticed that NPVR Tray only appears if I open it now - I thought this used to autostart?
    It doesn't restart it immediately after installing, but it will start on the next reboot.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2018
    Location
    Sydney
    Posts
    5
    Quote Originally Posted by sub View Post
    Can you open http://192.168.1.2:8866 in your browser? If not, post the NextPVR logs.

    You can uninstall, delete the c:\users\public\npvr directory, then reinstall.

    It doesn't restart it immediately after installing, but it will start on the next reboot.
    The address works in a web browser, but Kodi still can't connect.

    I did try a completely new install too, but still not working.

  4. #4
    Join Date
    Mar 2018
    Location
    Sydney
    Posts
    5
    I thought I had replied to this twice, but it keeps not appearing?

    I could access it through the browser fine.

    I also tried a clean install by deleting that directory and tried Kodi from my phone as well as Kodi from the same PC as the server. None worked

  5. #5
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    UK
    Posts
    3,026
    Quote Originally Posted by Abbaskip View Post
    I also tried a clean install by deleting that directory and tried Kodi from my phone as well as Kodi from the same PC as the server. None worked
    Please post the NextPVR logs and the Kodi debug log telling us the time that you attempted to connect using Kodi so that we know where to look in the logs ... NextPVR Settings --> About, click the button to zip the logs ... https://kodi.wiki/view/Log_file/Advanced
    i5 750 2.67 GHz, 6 Gig, 1000 Gig, Nvidia N710
    2 x Hauppauge WinTV QuadHD DVB-T2

  6. #6
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    NextPVR HQ, Wellington, New Zealand
    Posts
    87,698
    Quote Originally Posted by Abbaskip View Post
    I thought I had replied to this twice, but it keeps not appearing?
    It's because your posts had a url in them (albeit just because you'd quoted my reply). If a brand new user, with only a few posts or less makes a post with a url in it, vbulletin assumes it's some sort of spam and doesn't show the post until a moderator explicitly allows it.

    I could access it through the browser fine.

    I also tried a clean install by deleting that directory and tried Kodi from my phone as well as Kodi from the same PC as the server. None worked
    Yeah, you'll need to post the logs.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •