Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 16 of 16

Thread: Recording service not starting

  1. #11
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    NextPVR HQ, Wellington, New Zealand
    Posts
    89,139
    Try temporarily removing your config.xml file, then try starting it again.

  2. #12
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    27,720
    Did you try a .net repair?

    Martin

  3. #13
    Join Date
    May 2018
    Location
    Aurora, IL
    Posts
    199
    I am not familiar with a .net repair...
    Will try removing the config file....
    Thank you,

  4. #14
    Join Date
    May 2018
    Location
    Aurora, IL
    Posts
    199
    Sub,
    So far it looks like that did the trick. Now the question is why did this happen? Any thoughts?
    Thank you,
    Bruce

  5. #15
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    NextPVR HQ, Wellington, New Zealand
    Posts
    89,139
    Quote Originally Posted by Brucek2839 View Post
    Sub,
    So far it looks like that did the trick. Now the question is why did this happen? Any thoughts?
    Thank you,
    Bruce
    It sounds like your config.xml was corrupt, like either you've manually edited it and broken it in the process, or ran out of disk space while it was saving, or machine crashed while trying to save it or something.

  6. #16
    Join Date
    May 2018
    Location
    Aurora, IL
    Posts
    199
    Your a life saver. Had mom on my back every hour. gonna make another donation.
    Thank you,
    Bruce

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •