Results 1 to 8 of 8

Thread: npvr addon odroid c2

  1. #1
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    uk
    Posts
    119

    npvr addon odroid c2

    i'm having a bit of trouble with the npvr addon on my odroid c2 running libreelec 9 (kodi 18) when ever i try to play a tv channel as it starts to play it lock's kodi up and i have to ssh in and restart kodi as it stops responding to the remote. on my nuc running librelec 9 and my win laptop running kodi 18 it all works as it should. kodi logs included
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    28,498
    We need to see your NextPVR logs too.

    Martin

  3. #3
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    uk
    Posts
    119
    ok npvr logs to go with
    Attached Files Attached Files

  4. #4
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    28,498
    Those seem like new logs with not streaming going on. Did you duplicate the problem?

    Also does the TT-budget S2_4200 DVB-S/S2 Tuner work in NextPVR? I see some recording failures with this device.

    Martin
    Last edited by mvallevand; 2019-02-06 at 11:26 PM.

  5. #5
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    uk
    Posts
    119
    the problem was about 5 hours ago im not sure how the logs work i will reproduce the problem tomorrow and upload logs for both kodi and npvr without a time gap so they are easier to search

  6. #6
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    28,498
    Ok, but make sure the same channels work in NextPVR. The web logs are a bit spammy and rollover too fast to capture 5 hours of active Kodi even if nothing is playing.

    Martin

  7. #7
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    uk
    Posts
    119
    ok i stopped npvr on the pc then started it again, booted the odroid tried to play a channel kodi locked up. used ssh to restart kodi tried playing a second channel locked up again. funny thing is even trying to play recordings locks up kodi. but if i play the same file directly over a smb share the recording plays fine. and the same channels play fine on different kodi clients and even on the odroid if i play them through xnewa
    Attached Files Attached Files

  8. #8
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    28,498
    If I had to guess (you turned Kodi debug on after playback) it looks like there is blocking on streaming thread [4] while other threads are processing the channel listings in the new "stupid" feature in v18 that tries to download expired EPG data from past recurring recordings every 30 seconds. I do have a fix for this that I have to resubmit to sub.

    Martin

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •