Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: Black screen on LiveTV

  1. #1
    Join Date
    May 2019
    Location
    Russia
    Posts
    6

    Black screen on LiveTV

    Hi, I have a black screen on LiveTV.
    Live TV is recording stream but not shows it. The files are in the Temp folder.
    Some channels work well but most have this problem.
    Thanks in advance.
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    28,143
    Make sure you have LAV configured as your h264 and aac video and audio decoders.

    Martin

  3. #3
    Join Date
    May 2019
    Location
    Russia
    Posts
    6
    LAV is setted

  4. #4
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    28,143
    Do you have LAV 32 installed the logs show you using system devices.

    Martin

  5. #5
    Join Date
    May 2019
    Location
    Russia
    Posts
    6
    Quote Originally Posted by mvallevand View Post
    Do you have LAV 32 installed the logs show you using system devices.

    Martin
    Name:  332399.jpg
Views: 77
Size:  134.4 KB

  6. #6
    Join Date
    May 2019
    Location
    Russia
    Posts
    6
    any help?

  7. #7
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    NextPVR HQ, Wellington, New Zealand
    Posts
    89,911
    If you attempt a recordings, does a file get created? Can you play that file?

  8. #8
    Join Date
    May 2019
    Location
    Russia
    Posts
    6
    Quote Originally Posted by sub View Post
    If you attempt a recordings, does a file get created? Can you play that file?
    file gets created and i can play it

  9. #9
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    NextPVR HQ, Wellington, New Zealand
    Posts
    89,911
    Can you play them that recording in NextPVR? ie, that'll tell us if the decoders etc are fine.

    If recordings play correctly, but not live tv, it might come down to where you've set your live tv buffer directory. If not that, where are you channels coming from? ie, DVB tuner, or something else?

  10. #10
    Join Date
    Dec 2015
    Location
    USA
    Posts
    28
    Are you on Windows 10? if so do you have the mpeg decoder from microsoft?...... Just a thought.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •