Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 35

Thread: sat ip Uk freesat epg

  1. #11
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    uk
    Posts
    115
    thanks for looking at this for me
    Attached Files Attached Files

  2. #12
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    uk
    Posts
    115
    Quote Originally Posted by sub View Post
    Can you post new logs?
    was there any joy on this?

  3. #13
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    NextPVR HQ, Wellington, New Zealand
    Posts
    89,964
    I can't see anything obvious there - it looks like it's going through the motions, and no errors listed.

    To get lower level info on what's happening, you could create a c:\temp directory, and try setting HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\NPVR\ LogTSFlow=1 (DWORD), then update the EPG, then supply the c:\temp\mon.txt file.

    Remember to remove that registry setting afterwards, since it produces so much logging that it can cause issues.

  4. #14
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    uk
    Posts
    115
    Quote Originally Posted by sub View Post
    I can't see anything obvious there - it looks like it's going through the motions, and no errors listed.

    To get lower level info on what's happening, you could create a c:\temp directory, and try setting HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\NPVR\ LogTSFlow=1 (DWORD), then update the EPG, then supply the c:\temp\mon.txt file.

    Remember to remove that registry setting afterwards, since it produces so much logging that it can cause issues.
    there we go funnily enough i downloaded epg collector and that pulls the epg from 11428H quite happily
    Attached Files Attached Files

  5. #15
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    NextPVR HQ, Wellington, New Zealand
    Posts
    89,964
    It looks like it's not receiving any data from the device.

    You'd probably need to check the triax web app, to see what it's saying about frequency / signal lock etc, when attempting the EPG update in NextPVR vs EPG Collector - hopefully that'll give us some clues.

  6. #16
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    uk
    Posts
    115
    Quote Originally Posted by sub View Post
    It looks like it's not receiving any data from the device.

    You'd probably need to check the triax web app, to see what it's saying about frequency / signal lock etc, when attempting the EPG update in NextPVR vs EPG Collector - hopefully that'll give us some clues.
    it thinks its doing something
    Attached Images Attached Images  

  7. #17
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    NextPVR HQ, Wellington, New Zealand
    Posts
    89,964
    Is 192.168.0.2 the correct IP address of your machine?

  8. #18
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    uk
    Posts
    115
    it's the correct ip for the laptop with npvr installed and running the update epg

  9. #19
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    NextPVR HQ, Wellington, New Zealand
    Posts
    89,964
    Maybe try setting HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\NPVR\ LogNetPush=1 (DWORD), then try again, and post the c:\temp\netpush.txt file.

    (need to delete this registry setting afterwards)

  10. #20
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    uk
    Posts
    115
    Quote Originally Posted by sub View Post
    Maybe try setting HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\NPVR\ LogNetPush=1 (DWORD), then try again, and post the c:\temp\netpush.txt file.

    (need to delete this registry setting afterwards)
    not sure what im looking at but there is a lot of ignoring going on

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •