Results 1 to 5 of 5

Thread: won't play

  1. #1
    Join Date
    Sep 2018
    Location
    Canada
    Posts
    45

    won't play

    Once all my channels are loaded up and I press on the channel I want to start it won't play, any ideas?

    Thanks.

  2. #2
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    28,498
    Yes upload your Kodi debug logs and NextPVR logs and we can have a look.

    Martin

  3. #3
    Join Date
    Sep 2018
    Location
    Canada
    Posts
    45
    Wow, forgot all about this post till I tried to play kodi again. Should be more clear on what I am trying to do here. Would like to use nextpvr and kodi on my Samsung s9+. I have it all configured properly as it loads the channels and gives no errors. Kodi plays fine on my local network but it won't outside my network. I have all ports that need to be open on my router, as I can use the nextpvr app. I click on the channel and nothing happens. Is there anything I need to open in Kodi for this to work?

    Thanks.

  4. #4
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    28,498
    There are a couple of config.xml setting required for Kodi, these need to be true.

    <AllowRemoteAPI>false</AllowRemoteAPI>
    <AllowRemoteStreaming>false</AllowRemoteStreaming>

    Failing that you need pretty good Internet upload speed probably 20Mbs for some Canadian OTA, half that for IPTV.

    Martin

  5. #5
    Join Date
    Sep 2018
    Location
    Canada
    Posts
    45
    ok thanks for that info will try. just upgraded my internet to 200mbs down and 15mbs upload

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •