Results 1 to 6 of 6

Thread: Channel group issue

  1. #1
    Join Date
    Aug 2019
    Location
    Ireland
    Posts
    3

    Channel group issue

    Hey folks,

    New to NPVR, coming from TVHeadend which was great but a bit flakey for IPTV.

    Linux install of npvr worked a treat, everything working on all frontend devices around the house.

    Only thing is a few channels groups don't push to Kodi properly - and typically its the kids channels.
    is there a limit to the groups or could there be another reason that this group doesn't push to the frontend?

    In the channel settings->advanced tools the group is there and when i select it all the kids channels are selected.

    TIA

    bok

  2. #2
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    NextPVR HQ, Wellington, New Zealand
    Posts
    91,135
    I'm not aware of any issue with this. Are you seeing any of the groups in Kodi?

  3. #3
    Join Date
    Aug 2019
    Location
    Ireland
    Posts
    3
    Name:  groups.png
Views: 29
Size:  71.5 KB

    So my group list shows up fine in NPVR web app.

    In kodi every single one loads up bar the KIDS UK & USA group.

    Might just be a fluke - perhaps a reload is needed?

  4. #4
    Join Date
    May 2006
    Location
    Canada
    Posts
    29,143
    I was expecting it was an ampersand problem.

    Martin

  5. #5
    Join Date
    Nov 2003
    Location
    NextPVR HQ, Wellington, New Zealand
    Posts
    91,135
    Quote Originally Posted by mvallevand View Post
    I was expecting it was an ampersand problem.
    Yep, I think you're right. It was correct escaped for json, but not xml (which is what Kodi uses). I've fixed this for the next build.

    uberChickenBok, you can either way for the next release (a few days away), or delete those few groups with ampersand '&' character.

  6. #6
    Join Date
    Aug 2019
    Location
    Ireland
    Posts
    3
    Perfect,

    Will do folks. Thanks for the help. Love the software - its working a treat.

    Another note on the groups - is it possible to rearrange the order they are displayed in through the webclient?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •